İsmail Öztürk Yeniden Başkan Seçildi - Son Dakika
Güncel

İsmail Öztürk Yeniden Başkan Seçildi

İsmail Öztürk Yeniden Başkan Seçildi

Fethiyespor Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün yapıldı.

18.06.2012 08:24

Tek adayla yapılan seçimde İsmail Öztürk dördüncü kez başkanlığa seçilirken yönetim kurulu üye sayısı da 11'den 15'e yükseltildi. Genel Kurulda Fethiye Belediyesince hazırlanan yeni stad projesi Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından açıklanırken, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan da yaptığı konuşmada stadı Değirmenbaşı'na taşıma düşüncesinden vazgeçtiklerini belirterek mevcut projenin takipçisi olacaklarını vurguladı.

Divan Başkanlığını Erdal Orhan'ın, yardımcılıklarını Muhammet Sait Çelik ile Ramazan Göktepe'nin yaptığı Genel Kurulda yönetim faaliyet raporunu Arif Okan Uysal okudu. Yapılan oylamada faaliyet raporu oybirliği ile kabul edilip yönetim ibra edilirken 2012-2013 sezonu tahmini bütçesi ise 4 milyon TL olarak tespit edildi.

Genel Kurulda Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Şoförler Odası Başkanı Hayri Topçu birer konuşma yaptılar.

Kayıtlı 289 üyeden 84'ünün katıldığı genel kurulda 2 yıl görev yapacak ve İsmail Öztürk başkanlığında oluşan yeni yönetimde yer alan isimler ise şöyle; Metin Talaş, İsmail Türk, Arif Okan Uysal, Özcan Özkan Gümüş, Mehmet Suri, Mustafa Büyükteke, Ramazan Kaya, Nurkaya Gündoğdu, Ahmet Volkan Büber, Hasan Aydemir, Osman Otgöz, Nami Üreyen, Hikmet Selçuk ve Aydoğan Yüksel.

Yönetim Kurulu yedek üyeleri ise Mustafa Ferizcan, Mehmet Cesaret, Tamer Aydilek, Erdal Gökalp, Cengiz Ünsal, Güler Alpman, Adem Karabuçak, Alaattin Bali, Alper Samurkaş ve Şenol Özçakı'dan oluştu.

Denetleme Kurulu asil üyeliğine Ahmet Akın Devrim, Cihangir Özdemir ve Erol Dolu seçilirken yedek üyeliğe ise Muhammet Sait Çelik, Mehmet Uğur ve Adem Dikik seçildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İsmail Öztürk Yeniden Başkan Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement