İsmail Türüt Manisa'da Konser Verdi - Son Dakika
Güncel

İsmail Türüt Manisa'da Konser Verdi

İsmail Türüt Manisa\'da Konser Verdi

Türüt sahne performansı ve söylediği şarkılarla Cumhuriyet Meydanı'nı dolduranlara keyifli bir akşam yaşattı.

07.10.2013 11:33

Manisa Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirilen 2. Hemşeri Dernekleri Festivali etkinlikleri kapsamında Trabzonlular Derneği, Malatya Kültür ve Dayanışma Derneği ile Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği özel bir gece düzenledi. Gecede, Karadenizli şarkıcı İsmail Türüt de bir konser verdi. Türüt sahne performansı ve söylediği şarkılarla Cumhuriyet Meydanı'nı dolduranlara keyifli bir akşam yaşattı.

Trabzonlular Derneği, Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği ile Bitlisliler Kültür Dayanışma Derneği, Manisa Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen 2. Hemşeri Dernekleri Festivali etkinlikleri kapsamında özel bir gece düzenledi. Gecede sevilen sanatçı İsmail Türüt de konser verdi. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen geceye Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Genç, Trabzonlulular Derneği Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kazaz, Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar İzci, Bitlisliler Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Necip Bayram ile dernek başkanları ve Manisalılar katıldı. Gece, Trabzonlular Derneği'ne bağlı halk oyunları ekibinin gösterisiyle başladı. Daha sonra Malatyalı sanatçı Ali Rıza Gültekin gecede sahne aldı. Gültekin'in söylediği türkülere konseri izleyenler hep bir ağızdan eşlik etti. Gültekin'in ardından Bitlisliler Kültür Dayanışma Derneği'ne Bağlı Halk Oyunları ekibi bir gösteri sergiledi.

Manisa'da Karadeniz Rüzgarı

Gecede son olarak sevilen sanatçı İsmail Türüt bir konser verdi. Türüt, 'Babasından istedim', 'Karadeniz'e doğru', 'Yar Fadimem' gibi türküleri hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Karadenizli sanatçı, birbirinden güzel türküleri ve sahne performansıyla konseri izleyenleri büyüledi. Konserin sonunda sahneye çıkan Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Genç ile birlikte sanatçıya çiçek ve mesir macunu hediye ederek sahne performansı nedeniyle teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İsmail Türüt Manisa'da Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement