İSÖM Özürlülerin Yanında - Son Dakika
Güncel

İSÖM Özürlülerin Yanında

İSÖM Özürlülerin Yanında

İSÖM, özürlü memur seçme sınavında da özürlü ve ailelerini yalnız bırakmadı.

02.05.2012 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Özürlüler Müdürlüğü (İSÖM), Özürlü Memur Seçme Sınavına (ÖMSS) giren özürlü memur adaylarını umutlarına taşıdı.

ALO 153-3 Ücretsiz Ulaşım servisi ile özürlü ve ailelerini kolayca sınav merkezlerine götüren İSÖM, İstanbul genelindeki ilçe belediyelerini koordine ederek, ÖMSS sınavında da özürlü ve ailesini yalnız bırakmadı. ÖMSS'ye yaklaşık olarak 8 aylık bir zaman dilimi boyunca yoğun bir tempoda hazırlanan özürlü memur adaylarının sınav stresini azaltmak ve sınav merkezlerine kolayca ulaşmalarını sağlamak amacıyla hizmete sunduğu özel donanımlı araçlar ile 140 özürlü memur adayını Özürlü Memur Seçme Sınavı merkezlerine ulaştırdı. Ayrıca İSÖM ALO 153-3 Ücretsiz Ulaşım servisinden, özürlü aileleri de yararlanarak özürlü memur adaylarına manevi destek sağladı, refakat etti.

Alo 153-3 Ücretsiz Ulaşım Servisinden 354 Bin Kez Faydalanıldı.

İSÖM, özürlü bireylerin sosyal yaşamda üretken ve aktif birer katılımcı olmaları amacıyla eğitim ve istihdam hizmetlerine büyük önem vermekte. Özürlü bireylere, çeşitli branşlarda yaklaşık olarak 1 milyon 400 bin seans eğitim veren İSÖM, ücretsiz ÖMSS ve YGS-LYS kursları da düzenlemekte. Ayrıca, özürlü bireylerin kolayca sosyal yaşama katılabilmeleri amacıyla ALO 153-3 ulaşım desteği de sunan İSÖM, Günümüze kadar Alo 153-3 Ücretsiz Ulaşım servisinden yaklaşık olarak 354 bin kez özürlü ve ailelerinin faydalanmasını sağladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İSÖM Özürlülerin Yanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement