Isparta - Validen İstediği Kızla Hayatını Birleştirdi - Son Dakika
Güncel

Isparta - Validen İstediği Kızla Hayatını Birleştirdi

Isparta - Validen İstediği Kızla Hayatını Birleştirdi

Ispartaæda, Umut Evi'nde Kalan 28 Yaşındaki Sevda Meydan'la Evlenmek İsteyen 30 Yaşındaki Hüseyin Seçkin'in Ailesi, Umut Eviæne Gelerek, Isparta Valisi Memduh Oğuzædan Kızı İstedi.

04.03.2011 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IspartaÆda, Umut Evi'nde kalan 28 yaşındaki Sevda Meydan'la evlenmek isteyen 30 yaşındaki Hüseyin Seçkin'in ailesi, Umut EviÆne gelerek, Isparta Valisi Memduh OğuzÆdan kızı istedi. Vali Oğuz'un kızı vermesiyle aynı gün önce nişan yapıldı, ardından da nikah kıyıldı.

Sosyal Hizmetler Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü yetkilileri, Vali Memduh OğuzÆa, Umut Evi'nde kalan Sevda MeydanÆa talipli olduğunu ve onu istemeye geleceklerini bildirdi. Vali'nin onayından sonra damat Hüseyin Seçkin'in ailesi, Umut EviÆne gelerek SevdaÆyı Vali OğuzÆdan istedi. Vali Oğuz ise, kızın istenmesine karşılık, "Kız evi naz evi, hemen öyle bizden kız almak kolay değil. Önce bir kendi aramızda danışalım, büyüklerimize soralım, akrabalarımıza soralım" dedi. Damadın ailesinin bu talebini Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Umut Evi Sorumlusu, SevdaÆnın manevi annesi Yeliz ErtoyÆa, Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İbrahim DemirkaleÆye, Sevda ile birlikte kalan kız arkadaşlarına da ileterek, görüşlerini alan Vali Oğuz, "Herkes uygun gördü, öyleyse verdik. Hayırlı olsun, Allah mesut bahtiyar etsin diyoruz" dedi.

VALİ EVLİLİK CÜZDANININ KIZA VERDİ

Söz alındıktan sonra gençlerin nişan yüzükleri Vali Oğuz tarafından takıldı. Ardından Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Melek Gök ve Umut Evi sahibi Hasan Hüseyin TunçbilekÆin şahitliğinde nikah memuru Yaşar Sağdıç gençlerin nikahını kıydı. Evlilik cüzdanını 'Yuvayı dişi kuş yapar' diyerek geline veren Vali Oğuz, "Biz kız tarafıyız, kızımıza nikah hediyesi olarak buzdolabı, çamaşır makinesi ve fırın veriyoruz" dedi.

HüseyinÆle birbirlerini gördükleri anda beğendiklerini ve sevdiklerini belirten Sevda Meydan, "Sonra da mutlu bir yuva kurmaya karar verdik. Konuyu büyüklerimize söyledik. Sayın Valimiz

sağ olsun yardımcı oldu, bizzat kendisi nikahımıza gelerek mutluluğumuzu paylaştı, kendisinden Allah razı olsun" diye konuştu.

Özel bir sektörde çalışan Hüseyin Seçkin de, "SevdaÆyla ablam sayesinde tanıştım, çok sevinçliyim, ona çok iyi bakacağım, birlikte mutlu bir yuva kuracağız. Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum, bizi hiç yalnız bırakmadı, Allah ondan razı olsunö diye konuştu.

Genç çiftin düğünlerinin ise 26 Haziran'da yapılmasına karar verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Isparta - Validen İstediği Kızla Hayatını Birleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement