İstanbul Aydın Üniversitesi 'Çok Boyutlu' Düşündürdü - Son Dakika
Güncel

İstanbul Aydın Üniversitesi 'Çok Boyutlu' Düşündürdü

İstanbul Aydın Üniversitesi \'Çok Boyutlu\' Düşündürdü

TED Konferansları TEDx çatısı altında bu yıl İstanbul Aydın Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

02.06.2014 16:39

TED Konferansları TEDx çatısı altında bu yıl İstanbul Aydın Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

Bu yıl ilk kez İstanbul Aydın Üniversitesi'nde gerçekleştirilen TED Konferansları 'çok boyutlu düşünme' teması ve 'paylaşmaya değer fikirler' sloganı ile eğitim, medya, sanat ve iş dünyasından pek çok kişiyi bir araya getirdi.

650'ye yakın kişinin katıldığı konferansta İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mustafa Aydın, NTV Panorama Program Anchor Suna Vidinli, Doğada Hayatta Kalma Uzmanı Serdar Kılıç, İş Dünyası Psikoloğu Özge Koca, TÜSİAD Kadın-Erkek Çalışma Grubu Başkanı Nur Ger, Rallici Burcu Burkut Erenkul, Mikrotonal Gitarist Tolgahan Çoğulu veTürk Halk Müziği Sanatçısı Erol Çetin konuşmacı olarak yer aldı. Konuşmacıların hayat tecrübelerini paylaştığı konferansın açılışında söz alan Dr. Mustafa Aydın sunumuyla katılımcılara fırsatları iyi değerlendirmeleri gerektiğini ve çalışarak birçok engelin üstesinden gelebileceklerini, zorluklar karşısında hemen vazgeçerlerse başarılı olamayacaklarını anlattı.

İnsanların doğadan uzaklaştığını dile getiren 'Doğadaki İnsan' programının sunucusu Serdar Kılıç, "Doğada soyu tükenen ne bitki ne de hayvandır. Doğada soyu tükenen tek tür doğadaki insandır" diye konuştu. Panorama programının sunucusu Anchor Suna Vidinli hayatın tevekkül üzerine kurulu olduğunu ve inancı sayesinde zorlukların üstesinden geldiğini ifade etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul Aydın Üniversitesi 'Çok Boyutlu' Düşündürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement