Emniyet kemeri ile sürücü belgesi denetimi - Son Dakika
Güncel

Emniyet kemeri ile sürücü belgesi denetimi

Avcılar gişelerinde trafik ekiplerince emniyet kemeri ile sürücü belgesi denetimi yapıldı.

08.07.2022 16:12  Güncelleme: 16:51

Avcılar gişelerinde trafik ekiplerince emniyet kemeri ile sürücü belgesi denetimi yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Bölge Trafik Denetleme Şubesi Şehit Şakir Koç Bölge Trafik Denetleme Amirliği ekipleri, Avcılar gişelerinde Kurban Bayramı öncesi denetim gerçekleştirdi.

Araçları durdurarak emniyet kemeri ve sürücü belgesi kontrolü yapan ekipler, "Öncelik hayatın, öncelik yayanın", "Bi hareketine bakar hayat" ve "Bayramınız kemerli olsun" yazılı broşürleri sürücülere dağıtarak bilgilendirmede bulundu.

Kemer takmayanlara 196 lira para cezası uygulanan denetimlerde sürücülerin birçoğunun kurallara uyduğu gözlendi.

Emniyet kemeri ile sürücü belgesi denetimi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Emniyet kemeri ile sürücü belgesi denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement