İstanbul ve Ankara'da Gezi Operasyonu - Son Dakika
Güncel

İstanbul ve Ankara'da Gezi Operasyonu

İstanbul ve Ankara\'da Gezi Operasyonu

İstanbul ve Ankara'da Gezi Parkı eylemleri kapsamında yürütülen soruşturmada, çok sayıda adrese operasyon düzenlendi.

18.06.2013 09:36  Güncelleme: 10:06

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah erken saatlerde belirlenen 80 ayrı adrese operasyon düzenledi. Ankara'da da 26 adrese baskın yapıldı. Gezi Parkı olaylarını terörize eden marjinal gruplara yapılan operasyonlarda 3 silah ile çok sayıda yanıcı madde ele geçirildi, 56 kişi de gözaltına alındı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah erken saatlerde belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Gezi Parkı olaylarıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gerçekleştirildiği öğrenilen operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

İstanbul polisi Gezi Parkı olaylarıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında sabah saatlerinde çok sayıda adrese operasyon düzenledi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri belirlenen adreslere yaptığı operasyonda çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınanlar polis ekipleri tarafından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere saat 07:30 sıralarında Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Sağlık kontrolüne götürülen bazı kişilerin slogan attığı gözlendi. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar daha sonra Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

ANKARA'DA 26 AYRI ADRESE OPERASYON

Ankara'da Gezi Parkı eylemlerinde sırasında çıkan olaylarla ilgili olarak polis ekipleri 26 ayrı adrese operasyon düzenledi.

Sabah saatlerinde polis ekipleri Ankara'da 26 ayrı adrese operasyon düzenledi. Operasyonların Gezi Parkı eylemleri sırasında çıkan olaylarla ilgili olduğu belirtildi.

SIRRI SÜREYYA TWİTTER'DAN DUYURDU

BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder de baskınları twitter'dan duyurdu. Önder twitter mesajında; "Sabah 5'de ESP'li Alp Altınörs'ün evini polis basti. Ben de gittim. Alp'i gozaltina aldilar. Toplam 70 civari gozalti var" diye yazdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul ve Ankara'da Gezi Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement