İstiklal Caddesi'nde Bir İlk - Son Dakika
Güncel

İstiklal Caddesi'nde Bir İlk

İstiklal Caddesi\'nde Bir İlk

Beyoğlu Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde bir çifte unutulmaz bir gün yaşattı.

15.02.2013 10:24

Sevgililer Günü'nde evlenmek isteyen çift, Beyoğlu'nun sembolü tarihi tramvayda evlendi. Çiftin nikahını Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan kıydı.

SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

14 Şubat Sevgililer Günü, Beyoğlu'nda çok renkli etkinliklerle kutlandı. İstiklal Caddesi'nde yapılan etkinlikler, minik çocukların "Sevgi Yürüyüşü" ile başladı. Yürüyüşe Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ünlü simalardan Yonca Evcimik, Cem Ceminay, Şenay Akay, Yasemin Bozkurt, Tayfun Duygulu ve yüzlerce vatandaş katıldı. Yürüyüş, İstiklal Caddesi'ndeki Odakule Meydanı'nda sona erdi.

ŞANSLI ÇİFTE UNUTULMAZ BİR GÜN

14 Şubat'ta evlenmek için Beyoğlu Belediyesi'ne müracaat eden çiftler arasından seçilen Yasin Alkaya ve Esra Bağcı çifti, nostaljik tramvayla Odakule Meydanı'na geldi. Vatandaşların büyük bir ilgiyle izlediği törende dünyaevine giren çiftin nikahını Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan kıydı. Çitfin şahitleri ise ünlü isimler Yonca Evcimik, Cem Ceminay, Şenay Akay ve Yasemin Bozkurt, Tayfun Duygulu oldu.

SEVGİ, BEYOĞLU'NA YAKIŞIYOR

Sevgililer Günü'nde bir çifti evlendirmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Demircan, "Sevgi, Beyoğlu'na çok yakışıyor. Bu güzel ve anlamlı günde, iki kardeşimizi Beyoğlu'nun sembollerinden nostaljik tramvayda evlendiriyoruz. Bizi yalnız bırakmayan sanatçılarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

Törenin ardından şanslı çitf, tarihi tramvay önünde nikah fotoğrafı çektirdi. Odakule önünde kurulan alanda toplanan vatandaşlar genç çifte mutluluklar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstiklal Caddesi'nde Bir İlk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement