Kağıthane'de bir inşaatın istinat duvarı, büyük bir gürültü ile önündeki evin çatısına devrildi. Olay üzerine bölgedeki 4 apartman tahliye edildi.
Olay, bu akşam saatlerinde Merkez Mahallesi Dumlupınar Caddesi Serpil Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 21 numaralı apartmanın arkasındaki inşaatın istinat duvarı, Şafak Sokak üzerinde bulunan Zaide Yıldırım'a ait gecekondunun çatısına devrildi. Büyük bir gürültü ile çöken duvarın ardından toprak kayması yaşanırken, Şafak ve Serpil Sokak üzerinde bulunan 4 bina, ihbar üzerine olay yerine ulaşan polis ve zabıta ekiplerince tahliye edildi. Ekiplerin araştırması sonucu toprak altında herhangi bir canlı kalmadığı tespit edildi.
Tahliye edilen apartman sakinleri, büyük panik yaşadı. Devrim Akkaş isimli mahalleli, olayda inşaat yetkililerinin suçlu olduğunu savundu. Uğur Ersan isimli mahalleli ise, daha önce de benzer bir durumla karşılaşıldığını, ancak herhangi bir tedbir alınmadığını söyledi.
Olay ile ilgili inceleme başlatıldı. - İSTANBUL
Son Dakika › Güncel › İstinat Duvarı Evin Çatısına Devrildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.