İZAYDAŞ'a Genç Bakış - Son Dakika
Güncel

İZAYDAŞ'a Genç Bakış

İZAYDAŞ\'a Genç Bakış

İZAYDAŞ Genç MÜSİAD yönetimini ağırladı

02.05.2013 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, hizmet ve çalışmalarını başta gençler olmak üzere Kocaeli'nin sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşmaya devam ediyor. İZAYDAŞ bu kez Genç MÜSİAD yönetimini ağırladı. Şirket çalışmalarını genç bakış açısıyla değerlendiren Kocaeli Genç MÜSİAD Başkanı Emre Yıldız, "İZAYDAŞ'ın yaptıkları gerçekten heyecan verici" diye konuştu.

GENÇ MÜSİAD YÖNETİMİ

Genel Müdür Yardımcıları İsmail Uludağ ve Bayram Karakuş'un ev sahipliği yaptığı ziyarete, Kocaeli Genç MÜSİAD Başkanı Emre Yıldız, yönetim kurulu üyeleri H.Ali Arslan, Yusuf Ayvaz, Muhammed Emin Asan, Fatih Kalkan, Emre Arık, Emre Doğan, Resul Ağlar, Habibe Kan, Melike Akçay, Yunus Emre Erdem ve Sadık Yılmaz katıldı.

SUNUM VE SAHA TURU

İZAYDAŞ Sektör Temsilcisi Osman Boz, Genç MÜSİAD yöneticilerine şirketin çalışmaları hakkında teknik detayları da kapsayan bir sunum yaparken, İZAYDAŞ yöneticileri sunumun ardından gençlerin sorularını da yanıtladı. Düzenlenen saha gezisinde yakma tesisi, evsel atık depolama alanları, çöp gazı ve biyogaz enerji üretim tesisleri ile sterilizasyon tesisinin çalışmalarını yerinde görme ve inceleme fırsatı bulan Genç MÜSİAD yönetimi, ziyaret programı ile ilgili memnuniyetlerini dile getirdi.

"HEYECAN VERİCİ"

Kocaeli Genç MÜSİAD Başkanı Emre Yıldız, programın ardından yaptığı değerlendirmede, İZAYDAŞ'ın hizmet alanı ve tesislerinin bu kadar büyük olduğunu düşünmediklerini belirtti. Hayata geçirilen projelerin kent ve ülke açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Yıldız, "Ben ve arkadaşlarım hayranlıkla gezdik. Yapılan çalışmalar son derece kapsamlı. Enerji üretimi gün geçtikçe artıyor. İZAYDAŞ'ın yaptıkları gerçekten heyecan verici" diye konuştu.

NORVEÇ ÖRNEĞİ

Genç MÜSİAD yönetim kurulu üyelerinden Emre Arık ise düşüncelerini farklı bir örnekle aktardı: "Geçtiğimiz günlerde çıkan bir haberde Norveç'in bertaraf etmek için çöp ithal ettiğini öğrendik. İnşallah bizler de o seviyeye geliriz. Elektriğimizi sadece atıklardan üretip kendimize yetebilen bir ülke olmamızı diliyorum." Yönetim kurulu üyelerinden Emre Doğan da verilen bilgiler ve gösterilen ilgi için teşekkür etti. Doğan, "Ülkeye sağladığı katma değer açısından bu değerli tesisin ilimizde olması memnuniyet verici. Temiz ve sağlıklı çevre açısından önemi ve enerji üretimi konusundaki çalışmalar çok sevindirici. Temennimiz böyle tesislerin yaygınlaşmasıdır" dedi. Genç MÜSİAD'lıların ziyaret programı birlikte yenilen yemekle sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İZAYDAŞ'a Genç Bakış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement