İZAYDAŞ ve Kocaeli Eczacı Odası Arasında Protokol - Son Dakika
Güncel

İZAYDAŞ ve Kocaeli Eczacı Odası Arasında Protokol

İZAYDAŞ ve Kocaeli Eczacı Odası Arasında Protokol

"Temiz Çevre Sağlıklı Toplum" sloganı ile hizmetlerini aralıksız sürdüren İZAYDAŞ, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi

13.01.2015 10:51

İZAYDAŞ, Kocaeli il sınırlarındaki eczanelerin elindeki miadı geçmiş ilaçların toplanmasının hedeflendiği proje için Kocaeli Eczacı Odası ile protokol imzaladı. İZAYDAŞ, Kocaeli il sınırlarındaki eczanelerin elindeki miadı geçmiş ilaçların toplanmasının hedeflendiği projeye, nakliye ve bertaraf konusunda tam destek veriyor. Proje için düzenlenen imza protokolüne İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş, Pazarlama Müdürü Ayfer Nefesoğlu, Kocaeli Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Usta, Kocaeli Eczacı Odası Genel Sekreteri, Bilal Arpacı katıldı.

ATIK İLAÇLAR KONTROL ALTINDA

Eczanelerin ellerinde bulunan kullanılmayan ilaçların, ilgili mevzuat doğrultusunda toplanması, taşınması ve bertarafını sağlamak amacıyla Kocaeli Eczacı Odası'nın başlattığı projede amaç bu ilaçların atık su şebekesine karışması veya evsel atıklarla birlikte toplanmasını engelleyerek çevre kirliliğinin önlenmesine katkı sağlamak. Projede ayrıca işlemlerin tek elden yürütülmesi ile bürokratik işlemlerin ve bertaraf maliyet giderlerinin azaltılması hedefleniyor. Sistem, Kocaeli Eczacı Odası bünyesinde hazırlanan bir yazılım programı ile yürütülürken eczaneler, oda tarafından belirlenen geçici depolama alanına atıklarını teslim edecek ve toplanan atıkların bertarafı sağlanacaktır.

Bu projede İZAYDAŞ sosyal sorumluluk kapsamında, İstanbul ve İzmir'de gerçekleştirilen projelerde olduğu gibi, bertaraf ve nakliye konularında Kocaeli Eczacı Odasına da destek verecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İZAYDAŞ ve Kocaeli Eczacı Odası Arasında Protokol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement