İzmir'deki Şüpheli Ölüm - Son Dakika
Son Dakika Logo

İzmir'deki Şüpheli Ölüm

İzmir\'deki Şüpheli Ölüm
17.08.2016 21:16

Bayındır ilçesinde bir kişinin göğsünden aldığı kurşun yarasıyla hayatını kaybetmesi olayı ile ilgili terör bağlantısının araştırıldığı belirtildi.

Bayındır ilçesinde bir kişinin göğsünden aldığı kurşun yarasıyla hayatını kaybetmesi olayı ile ilgili terör bağlantısının araştırıldığı belirtildi.

Alınan bilgiye göre, güvenlik güçleri, arı kovanlarına bakmak için evden ayrılan Mustafa Akgündüz'ün (23) üzeri otlarla kapatılmış şekilde cesedinin bulunması olayı ile ilgili şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay yerinde yapılan incelemelerde gıda ve yaşam malzemeleri ele geçirilmesinin ardından soruşturma derinleştirildi. Güvenlik güçleri, ilçede yaklaşık 2 ay önce terör örgütü üyelerince roketatarlı saldırı gerçekleştirildiğini anımsatarak, olayın terörle bağlantısının olup olmadığının da araştırıldığını belirtti.

Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğüne yönelik 23 Haziran'da roketatarlı saldırı düzenlenmiş, iki roket mermisinden biri emniyet binası yakınındaki bir evin çatısına diğeri de odun ve kömür deposu olarak kullanılan alana isabet etmişti.

İlçede dün de arı kovanlarına bakmak için evden ayrılan Mustafa Akgündüz'ün (23), Yangın Kulesi mevkisinde göğsünden vurulmuş ve üzeri otlarla kapatılmış halde cesedi bulunmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'deki Şüpheli Ölüm - Son Dakika


Advertisement