İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Yalı Evlerini Çok Beğendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Yalı Evlerini Çok Beğendi

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Yalı Evlerini Çok Beğendi
13.07.2018 13:52  Güncelleme: 13:51

Gölcük Belediyesi'nin kültür ve sanat projeleri kapsamında hayata geçirdiği Yalı Evleri bölge ve çevre halkından büyük ilgi çekmeye devam ediyor.

İçerisinde seramik ve ahşam müzesi, butik otel, restoran ve kafe bulunan Yalı Evlerini geçtiğimiz gün ilçemize gelerekİzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan gezdi.Projeyi çok beğenen Doğan'a Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'te eşlik etti. İlçemizin tarih koridoru hakkında da Doğan'a bilgi veren Ellibeş, kentlerin kültürel ve sanatsal projelerinin Kocaeli genelinde büyük öneminden bahsetti, Gölcük'ün de bu noktada gelişim gösterdiğini anlattı.

DOĞAN'A YATIRIMLARI ANLATTI

Başkan Ellibeş, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, "İzmit Belediye Başkanımız Nevzat Doğan'a ilçemizde yaptığımız yatırımları anlattık. Kendisi İzmit'in değişim ve dönüşümüne mührünü vurmuş en başarılı belediye başkanlarındandır. Birlikte fikir alışverişinde bulunarak ikikomşu şehirlerimizin yatırım ve projelerini masaya yatırdık" dedi.

BAŞKAN ELLİBEŞ'İ KUTLADI

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da, Gölcük Belediyesinin yaptığı yatırımlarla sürekli değişim ve dönüşümü yaşadığını ifade ederek, özellikle tarih kokan Yalı Evlerini çok beğendiğini dile getirdi. Başkan Ellibeş'i söz konusu çalışmalarından ötürü kutladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Yalı Evlerini Çok Beğendi - Son Dakika


Advertisement