İzmit'te Kaza 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İzmit'te Kaza 4 Yaralı

İzmit'te kaza 4 yaralıİZMİT'te, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobilin 2 otomobile çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.

20.01.2018 18:53

İzmit'te kaza 4 yaralı

İZMİT'te, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobilin 2 otomobile çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.

Kaza öğle saatlerinde, D-100 Karayolu Kandıra Sapağı mevkiinde meydana geldi. Alihan Bektaş idaresindeki 41 KE 453 plakalı otomobil önünde ilerlemekte olan Nevin Ökse idaresindeki 41 HK 372 plakalı otomobile, ardından da kontrolden çıkarak Atıf Demirtaş idaresindeki 41 HD 046 plakalı otomobile çarparak durabildi. Yol ulaşıma kapanırken, olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri geldi. Kazada yaralanan Alihan Bektaş, Nevin Ökse, Nihal Doğan ve Sude Nisa Tarcan'a 112 Acil ekipleri müdahalede bulundu. Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Araçların yoldan kaldırılmasıyla yol ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmit\'te Kaza 4 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmit'te Kaza 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement