Tokat'ta Jandarma, Tatbikat Yaptı - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta Jandarma, Tatbikat Yaptı

Tokat\'ta Jandarma, Tatbikat Yaptı

Tokat'ta tatbikat yapan jandarma, özel harekat taburu senaryo gereği mağarada gizlenen teröristleri nefes kesen bir operasyonla etkisiz hale getirdi.

04.12.2013 08:59

Tokat'ta tatbikat yapan jandarma özel harekat taburu senaryo gereği mağarada gizlenen teröristleri nefes kesen bir operasyonla etkisiz hale getirdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelede etkin unsurları arasında yer alan komandolar kapılarını basın mensuplarına açtı. Tokat Jandarma Özel Harekat Taburu timleri, eğitimden atışa yapmış oldukları faaliyetleri gözler önüne serdi. Senaryo gereği bölücü terör örgütü mensuplarını aramak, bulmak ve etkisiz hale getirmek için operasyon düzenleyen Jandarma Özel Harekat Taburu timleri Ballıdere, Kurudere ve Ahmetalan köyü istikametinde araçla intikal etti. Yol güvenliği alarak detektörle tarama yapan timler geniş bir alana yayılarak dağlık arazide arama tarama faaliyeti icra ederken teröristlerin iz ve emarelerine rastladı. Kilometrelerce süren takip sonucu teröristleri bir mağarada sıkıştıran jandarma timlerinin 'teslim ol' çağrısına ateşle karşılık geldi. Mağaraya gaz ve el bombası atarak müdahale eden timler, teröristleri etkisiz hale getirerek sağ olarak yakaladı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tokat'ta Jandarma, Tatbikat Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement