Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 5 kilogram kubar esrar ile 8 kök Hint keneviri ele geçirildi.

04.08.2016 10:41

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 5 kilogram kubar esrar ile 8 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Cide ilçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, uzun süredir takip ettikleri ve uyuşturucu ticareti yaptığı öğrenilen 30 yaşındaki Y.G.'nin Çayüstü köyü Akağaç Mahallesi'ndeki evi ve tarlasına operasyon düzenledi. Yapılan baskında, Y.G. isimli şahıs evinde kıskıvrak yakalanırken, şahsa ait ev ve bahçesinde yapılan aramalarda 5 kilogram kubar esrar ve ekili durumda olan 8 kök olgunlaşmış kullanılmaya hazır Hint keneviri ele geçirildi. Cide Cumhuriyet Savcısı Yunus Cemre Hazar'ın da bizzat katıldığı baskın sonrası şüpheli şahıs adli işlemleri yapılmak için savcılığa sevk edildi. Burada yapılan soruşturması sonrası nöbetçi mahkemeye çıkarılan Y.G. tutuklanarak İnebolu Cezaevi'ne gönderildi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement