Kadın Girişimciler Mutfakta - Son Dakika
Güncel

Kadın Girişimciler Mutfakta

Kadın Girişimciler Mutfakta

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) ve THE COFFEEHOME’s işbirliğinde düzenlenen, “Sırlar Bu Mutfakta” adlı mutfak Workshop’a katılan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler İcra Komitesi üyeleri, iş hayatındaki başarılarını mutafa taşıdılar.

12.12.2013 13:49

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) ve THE COFFEEHOME's işbirliğinde düzenlenen, "Sırlar Bu Mutfakta" adlı mutfak Workshop'a katılan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler İcra Komitesi üyeleri, iş hayatındaki başarılarını mutafa taşıdılar.

OMÜSEM ve THE COFFEEHOME's işbirliğinde "Sırlar Bu Mutfakta" adlı mutfak Workshop'u gerçekleştirildi. İlk etkinliğe takım ruhunu geliştirmek isteyen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler İcra Komitesi katıldı. Executive Şef Zafer Gülen'in liderliğinde THE COFFEEHOME's'un eğitim mutfağında gerçekleştirilen Workshop'ta on bir kadın girişimci Alfredo ve Tortino yaptı. İş hayatlarındaki başarılarını mutfağa taşıyan kadın girişimciler, Şef Zafer Gülen'in tariflerini birebir yerine getirmek için büyük çaba harcadılar.

Workshop'un sonunda iş kadını olan kadın girişimcilerin yaklaşık iki saat emek vererek yaptıkları altredo ve tortino yemekleri hem müşteriler hem de mutfak şefleri tarafından tam not aldı.

Workshop hakkında bilgi veren OMÜSEM Müdürü Prof. Dr. Canan Kazak, "Artık iş dünyası klasik mesleki eğitimler yerine işbirliğine dayalı Workshop çalışmalarını tercih ediyor. Özellikle çalışanlarında yaratıcılık, takım ruhu ve işbirliğini geliştirmek isteyen kuruluşlar çalışanlarını şuan bizim yaptığımız gibi Workshop'ta buluşturuyor. Bu basit bir mutfak eğitimi şeklinde düşünülmemeli. Hamaratlık, mutfakta iyi olmak kesinlikle bir kriter değil. Özellikle menüsüz yapılan çalışmalarda grupta kimin yeni çözümler ürettiği, kimin grubu harekete geçirdiği ön plana çıkıyor. Bu çalışmamızda da katılımcılar hem eğlendi hem de bir arada olmanın enerjisi ile bir ürün ortaya çıkardılar" dedi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler İcra Komitesi üyeleri de, iş stresinden uzak güzel bir gün geçirmenin de keyfiyle, böyle bir etkinliğin içerisinde olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. OMÜSEM, Mutfak-Workshop uygulamaları ile geleneksel Türk mutfağı ve dünya mutfağından örneklerle çalışmalarını zenginleştirirken, çalışanlarını farklı bir ortamda buluşturmak isteyen iş dünyasını ve mutfakta olmayı seven herkesi bu farklı deneyime davet ediyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadın Girişimciler Mutfakta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement