Kadınlara Özel Eğlence - Son Dakika
Güncel

Kadınlara Özel Eğlence

Kadınlara Özel Eğlence

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe özel bir program hazırlandı.

12.03.2012 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe özel bir program hazırlandı. Dilek Düğün Salonunda gerçekleşen programa Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, İl Genel Meclis Üyeleri Taşkan Uysal, Cengiz Aydın, Süleyman Bozdemir, Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Metin Sezer ve yüzlerce kadın katıldı.

Çatalca Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde kadınlara felekten bir gün yaşattı. Kadınlar için özel olarak tertip edilen programda kadınlar dilediği gibi eğlendi. Saat 16:00'da başlayan programda Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara bir konuşma yaptı. Başkan Cem Kara konuşmasında; "Tüm kadınlarımız emekçidir. Cumhuriyetimizin kurulmasında ve emperyalist güçlerin ülkemizden kovulmasında Türk kadını büyük bir rol oynamıştır. Sırtında mermi taşıyan kadınlarımız sayesinde Cumhuriyet kurulmuştur" dedi. Günlük şartlarda da kadınların birer emekçi olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Cem Kara, "fabrikada işçi olarak çalışan ve evinde çoluğuna çocuğuna kul köle olan yine kadındır. Ama yine Türk kadını dövüyor ve taciz ediliyor. Toplumumuzda, yönetici olarak, siyasetçi olarak daha çok kadın olmalıdır. Çünkü bizler kadınlarımıza her zaman inandık ve her zaman güvendik" dedi.

Belediye Başkanı Cem Kara'nın ardından Kaymakam Nevzat Taşdan bir konuşma yaptı. Kaymakam Taşdan, "Hiçbir toplumda bacı veya abla diye bir kelime yoktur. Bu kelimeler bile bizim kadına ne kadar önem verdiğimizi, değer verdiğimizi göstermektedir" dedi. Konuşmaların ardından geçtiğimiz sene Çatalca'da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde kadınlarla buluşan Meltem Sertkaya konseri başladı. Kadınların oyunlar oynadığı ve halaylar çektiği programda ayrıca Çatalca Belediyesi tarafından kadınlara hediyeler de takdim edildi. Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından takdim edilen hediyeler sonrasında program yaklaşık 3 saat sürdü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadınlara Özel Eğlence - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement