Kaft ile Kışlar Daha Sıcak Geçiyor - Son Dakika
Güncel

Kaft ile Kışlar Daha Sıcak Geçiyor

Kaft ile Kışlar Daha Sıcak Geçiyor

Yaratıcı, özgün ve içinde anlam taşıyan bu kapüşonlular sizi anlatan cümlelere dönüşüyor.

13.12.2013 11:49

Estetiği ve kaliteyi bir arada sunan, hazırladığı tasarımlarla sizi büyük müzisyen, düşünür ve yazarlara ait mottolarla bütünleştiren KAFT kapüşonlular ile bu kış içiniz ısınacak. Her bir kapüşonlu sweatshirt bir çıkış noktasına sahip ve kendine ait bir hikaye ile tasarlanıyor. Yaratıcı, özgün ve içinde anlam taşıyan bu kapüşonlular sizi anlatan cümlelere dönüşüyor.

Birinci sınıf %100 pamuklu penyeden üretilen ve emprime baskısı ile plastik hissi vermeyen, kullanılan boyaların içeriğinde insan sağlığına zararlı hiçbir madde bulundurmayan ve değişik renk alternatifleriyle her zevke hitap eden kapüşonlular www.kaft.com adresinde sizleri bekliyor.

Yaratıcılığın gücüne inanan ekibi ile her bir tasarımı bir çıkış noktasına sahip ve kendine ait bir hikaye ile tasarlanan KAFT'ın tişört, kapüşonlu sweatshirt, telefon kapağı ve wall art tasarımlarında farklı yaklaşımların etkileri görülüyor.

KAFT tasarımları, entelektüel ve yenilikçi kimliği, ürünlerindeki kalite çizgisi ve ücretsiz kargolama seçeneği ile de KAFTSEVERLER tarafından takdir ediliyor.

Tasarımları 41 farklı ülkeye ulaşan KAFT ürünlerine sahip olmak isteyenler www.kaft.com adresinden ücretsiz kargo ve 30 gün iade garantisiyle güvenli bir şekilde sipariş verebiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaft ile Kışlar Daha Sıcak Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement