Kaft'tan İki Yeni Koleksiyon: TYPO ve Mınımal - Son Dakika
Güncel

Kaft'tan İki Yeni Koleksiyon: TYPO ve Mınımal

Kaft\'tan İki Yeni Koleksiyon: TYPO ve Mınımal

KAFT, anlamlı sözlere değer verenlere ve geometrik desenlerde kendilerini bulanlara TYPO ve MINIMAL adlı yeni iki koleksiyonu ile cevap veriyor.

13.05.2014 11:18

Fark yaratan tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken KAFT, anlamlı sözlere değer verenlere ve geometrik desenlerde kendilerini bulanlara TYPO ve MINIMAL adlı yeni iki koleksiyonu ile cevap veriyor.

KAFT, tişörtlerinde güçlü anlamlar taşıyan metinlere yer verilmesini sevenler için TYPO; geometrik desenleri çekici bulanlara ise MINIMAL koleksiyonu ile sesleniyor.

Yazılı tişört giymeyi tercih edenlerin kendilerini ifade eden sözleri üzerinde taşımasına aracılık eden TYPO koleksiyonu, tipografik çalışmaları estetik ile bir araya getiriyor. KAFT yeni koleksiyonu TYPO'da ilginç anlamlar taşıyan metinleri estetik tasarımlarla baskı haline dönüştürüyor. TYPO koleksiyonu, sanat, bilim, felsefe, sosyoloji, edebiyat, doğa alanındaki etkileyici sözleri yansıtıyor.

Sadeliği yeğleyenlere hitap eden MINIMAL koleksiyonu ise gözü yormayan geometrik desenleri taşıyor. Ruhunu geometrik desenler ile tamamlayanlara yönelen MINIMAL, yalın desenler ile ağırlıklı olarak beyaz ve gri tonları üzerinde ilerliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaft'tan İki Yeni Koleksiyon: TYPO ve Mınımal - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement