Kağıthane Belediyesi 200'ün üzerinde kişiyi işe aldı - Son Dakika
Güncel

Kağıthane Belediyesi 200'ün üzerinde kişiyi işe aldı

Kağıthane Belediyesi, istihdamı artırmak adına 200'ün üzerinde personel alımı yaptı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Birimi'nde görevlendirilmek üzere yapılan alımlar noter huzurunda kura ile belirlendi. Başkan Mevlüt Öztekin, 200 kişinin istihdam edilmesinin 200 ailenin ekonomik ve sosyal anlamda kalkınması demek olduğunu belirtti.

19.07.2023 14:41

- Kağıthane Belediyesi 200'ün üzerinde kişiyi işe aldı

İSTANBUL - Kağıthane Belediyesi, istihdamı artırmak adına 200'ün üzerinde personel alımı yaptı.

Kağıthane'de iş arayan vatandaşlara müjdeli haber belediyeden geldi. Kağıthane Belediyesi bünyesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Birimi'nde görevlendirilmek üzere 200'ün üzerinde personel alımı yapıldı. İşe başlayacak olanlar, noter huzurunda yapılan kura ile belirlendi.

İşe alım kurasında konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, "İlçemiz vatandaşları arasından 200'ün üzerinde kişiye istihdam sağladık. Bu da 200 ailenin ekonomik ve sosyal anlamda kalkınması demek. Kura ile belirlenen adaylar ay sonuna kadar iş başı yapmış olacaklar. Kura çekimine bin 500 kişi başvuru yaptı. Şimdiden yeni mesai arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Kağıthane Belediyesi 200\'ün üzerinde kişiyi işe aldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kağıthane Belediyesi 200'ün üzerinde kişiyi işe aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement