Kağıthane Belediyesi'nden Amatör Sporculara Malzeme Yardımı - Son Dakika
Güncel

Kağıthane Belediyesi'nden Amatör Sporculara Malzeme Yardımı

Kağıthane Belediyesi\'nden Amatör Sporculara Malzeme Yardımı

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ilçede yer alan amatör kulüpler ve ferdi sporculara düzenlenen törenle spor malzemesi dağıttı.

14.03.2014 12:34

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ilçede yer alan amatör kulüpler ve ferdi sporculara düzenlenen törenle spor malzemesi dağıttı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane Belediyesi Nikah Salonunda yapılan malzeme dağıtım töreninde sporcularla buluştu. Törene Başkan Kılıç'ın yanı sıra Kağıthane Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Hasan Cevahir, siyasi parti temsilcileri, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcıları, Sivil Toplum Platformu Başkanı Musa Can, Kağıthane amatör spor kulüplerin başkanları, STK yönetici ve üyeleri, oda başkanları, muhtarlar, sporcular ve sporcu aileleri katıldı.

Malzeme dağıtım töreninde konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane'de 500 bin kişilik bir aile olduklarını ifade ederek, "1960 yılından beri Kağıthane'de yaşayan ve sporla iç içe olan birisi olarak başkanlarımızla aynı mahallede top oynadığımız yıllar oldu" dedi.

"Nereden nereye geldik" diyen Başkan Kılıç, " Biz hep toprak sahalarda top oynadık. 2006 yılında ilk çim sahamıza kavuştuk. Bugün ise yakın zamanda açılacak çim sahamız ile Kağıthane 8 çim sahaya sahip bir ilçe olacak. Çim sahalarımız gerçekten çok güzel ve kaliteli. Bunların yanında kapalı spor alanları, ferdi sporcularımızın çalışabileceği alanlar var. Kağıtane'de 2'inci spor kompleksimiz de hizmete açıldı. Bunların yanında çocuklarımız için oluşturduğumuz çocuk parkları da var. Hamidiye Mahallemizde de bugünlerde yeni bir kapalı havuz inşaatına başlayacağız. Böylece ilçemizde 3 tane yüzme havuzumuz olacak. Eskiden Kağıthane'de bulunan amatör sporcu ve kulüpler antrenman yapmak için saha bulamıyorlardı. İlçemizin dışındaki ilçelerden de saha temin etmek için çalışıyorlardı. Şimdi tam tersine döndü. Artık çevre ilçelerden futbol takımları antrenmanlar ve müsabakalar için Kağıthane'ye gelerek sahalarımızı kullanmak istiyorlar" diye konuştu.

"YOKLUKTAN BOLLUĞA GEÇTİK"

Kağıthane'de yapılan spor yatırımlarını "yokluktan bolluğa geçtik" şeklinde tanımlayan Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Hasan Cevahir, "Bu kalabalığı görünce heyecanlandım. Bugün çok güzel bir kalabalık var. Biz günden güne büyüyen bir aileyiz. Başta Başkanımız Fazlı Kılıç'a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan 10 sene önce idman yapacak saha bulamıyorduk. Şimdi o kadar rahatlamış durumundayız ki, önümüzdeki günlerde Mehmet Akif Tesislerimizde biterek hizmete açılıyor. 8 tane pırıl pırıl çim sahamız olacak. Yokluktan bolluğa geçtik" dedi.

Konuşmaların ardından amatör kulüpler ile ferdi sporculara malzeme dağıtımı yapıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kağıthane Belediyesi'nden Amatör Sporculara Malzeme Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement