10 Yılda Yapılan Hizmetler Kitap Haline Getirildi - Son Dakika
Güncel

10 Yılda Yapılan Hizmetler Kitap Haline Getirildi

10 Yılda Yapılan Hizmetler Kitap Haline Getirildi

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, görev süresi boyunca yaptığı çalışmaları kitap haline getirdi.

15.02.2014 12:14  Güncelleme: 12:13

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, görev süresi boyunca yaptığı çalışmaları kitap haline getirdi.

Kağıthane Belediyesi, ilçede 2004'te başlayan değişim ve gelişim sürecinde yaşananları "Kağıthane'de Değişimin Öyküsü" adlı kitapta topladı. 'Kağıthane'de Değişimin Öyküsü' kitabı için Gültepe Kültür Merkezi'nde tanıtım programı düzenlendi. Programda konuşan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç yapılan hizmetleri 50 yıla sığdırılan 10 yıl olarak nitelendirdi.

Göreve geldikleri ilk günlerde bozuk yolların onarımı ile uğraştıklarını ifade eden Kılıç, yönetim anlayışına yenilikler de getirdiklerini belirtti. Yöneticilerin halkı değil, halkın yöneticileri izlemesi gerektiğini söyleyen Başkan Kılıç "Göreve geldiğimizde kameraların yönünü değiştireceğimizi söylemiştik. Şu ana kadar yöneticiler halkı izliyordu, bundan sonra halk yöneticilerini izleyecek dedik ve hemen makam odamıza kamera koyduk. İnternetten bizim odamız 24 saat izlenebiliyor" dedi.

Şeffaf yönetim anlayışı içinde göreve başladıklarını söyleyen Fazlı Kılıç, çeşitli kesimlerle yaptıkları toplantılarda Kağıthane'de güven, saygı ve sevgiyi oluşturduklarını söyledi. Yönetim olarak yeni ve çok önemli projelerin olduğunu açıklayan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, projeler için para kaynaklarının hazır olduğunu söyledi.

Kağıthane'nin 2013 yılının en çok değer kazanan ilçesi olduğunu söyleyen Kılıç, "2014'te yine en çok değer kazanan ilçe olacağız. Bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yatırımlar, 2014'te yapılan çalışmalar bizi bu noktaya ulaştırmış olacak" diye konuştu. Fazlı Kılıç, mart ayında yeni bir kitap tanıtımı daha yapacaklarını açıkladı.

'Kağıthane'de Değişimin Öyküsü' programına Kağıthane Kaymakamı Ahmed Akın Varıcıer ve çok sayıda Kağıthaneli de katıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 10 Yılda Yapılan Hizmetler Kitap Haline Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement