Kağıthane'de Büyük Yatırımlar Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kağıthane'de Büyük Yatırımlar Devam Ediyor

Kağıthane\'de Büyük Yatırımlar Devam Ediyor

Kağıthane Belediyesi ilçeye yatırımlarına hızla devam ediyor.

08.10.2013 16:45

Kağıthane Belediyesi ilçeye yatırımlarına hızla devam ediyor. Çağlayan Mahallesi'nde içinde muhtarlık ve aile sağlık merkezinin bulunduğu modern mahalle konağı görkemli bir törenle açıldı.

Kağıthane Belediyesi "2013 büyük yatırımlar yılı" çerçevesinde ilçeye yepyeni bir mahalle konağı kazandırdı. Yatırımlarına hızla devam eden Kağıthane Belediyesi, Çağlayan Mahallesi'nde yaptığı, içinde muhtarlık ve aile sağlık merkezi bulunan modern mahalle konağını görkemli bir törenle açtı. Törene Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer yaptığı konuşmada, Kağıthane'nin hızla geliştiğini belirterek, "Her geçen gün değeri artan ve marka şehir haline gelen Kağıthane'mizde bir süredir açılışlar yapıyoruz. Bu çalışmaların odağında Kağıthane belediyemiz var" dedi.

Kaymakam Varıcıer, Kağıthane Belediyesi'ne eğitime verdiği destekten dolayı da teşekkür etti.

2013 yılında ilçeye 158 milyon yatırım yaptıklarını belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Bu yıl içerisinden 2013 yatırımlar yılı diyoruz. 2013 yılının başında 16 çalışmayı sizlerle paylaşmıştık. Değeri 158 milyon lirayı bulan yatırımların temel atma ve açılışlarını gerçekleştirmiştik. Şimdi 12 tane çalışmanın temel atma ve açılışlarını yapıyoruz. Kısmet olursa Aralık ayının başlarında yine 8-10 grupluk bir temel atma ve açılış çalışması yapacağız. Dur durak yok, hizmetler süratli bir şekilde devam ediyor" diye konuştu.

Mahalle konağında sağlık merkezi ve muhtarlık biriminin hizmet vereceğini dile getiren Başkan Kılıç, "Binamızı hızlı bir şekilde tamamladık. Mahallemize çok katkısı olacak bir hizmet binası ortaya çıktı. Muhtarımız burada temiz güzel bir ortamda hizmetlerini sunacak. Aile sağlık merkezimiz olacak. Aile hekimlerimiz burada komşularımıza şifa sunacak. Alt katımızda da mahallemizde iki tane amatör futbol takımımız var. O iki takımımızın kullanımına hazırlamak istiyoruz" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Başkan Kılıç, Kaymakam Varıcıer ve beraberindekiler açılış kurdelesini kesti. Daha sonra Başkan Kılıç, konağın içini gezerek incelemelerde bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kağıthane'de Büyük Yatırımlar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement