Kahramanmaraş'ta, kaldırım üzerine bırakılan şüpheli çanta, çevrede bomba korkusu yaşattı. Fünyeyle patlatılan çantadan kıyafet çıktı.
Olay, öğle saatlerinde Trabzon Bulvarı üzerindeki İl Müftlüğü karşısında meydana geldi. İş yerini açmaya gelen bir esnaf, kaldırım üzerinde bulunan reklam tabelası yanına bırakılmış siyah bir çanta gördü. Çantanın içinde bomba olabileceğini kuşkusuna kapılan esnafın haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Çevre güvenliği alan polis, bulvarı araç ve yaya trafiğine kapattı. Çantanın bulunduğu yere çağrılan bomba imha uzmanı, koruyucu kıyafetlerini giyerek çantaya fünye yerleştirdi. Kontrollü şekilde patlatılan çantanın içinden kıyafet çıktı. Paniğe neden olan çanta, incelenmek üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü ve daha sonra bulvar yeniden trafiğe açıldı. Polis çantanın sahibini bulmak için çalışma başlattı. - Kahramanmaraş
Son Dakika › Güncel › Kahramanmaraş'ta Şüpheli Çanta Paniği - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.