Kaleci Ozan Yuvaya Döndü - Son Dakika
Güncel

Kaleci Ozan Yuvaya Döndü

Kaleci Ozan Yuvaya Döndü

Fethiyespor daha önce 2007-2009 yılları arasında Fethiyespor kalesini koruyan kaleci Ozan Öztürk ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.

17.07.2012 10:58

203 resmi maçı olan başarılı file bekçisi Ozan Öztürk eski takımına dönmekten dolayı mutlu olduğunu belirtirken Profesyonel Şube Teknik Sorumlusu Mustafa Ferizcan da transfer çalışmalarının devam ettiğini ve bu hafta içerisinde yeni transferlerin netlik kazanacağını belirtti.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Fethiyespor'da yeni sezon öncesinde transfer çalışmaları devam ediyor. Dış transferde savunma oyuncusu Yaşar Kabakçı'nın ardından Ozan Öztürk ile 2 yıllığına anlaşmaya varıldı.

Daha önce Fehiyespor'da forma giyen 1981 doğumlu file bekçisinin Fethiyespor'la yeniden anlaşma sağlamasından dolayı memnun olduklarını belirten belirtirken Profesyonel Şube Teknik Sorumlusu Mustafa Ferizcan, antrenmanların başlamasıyla birlikte transfer çalışmalarının da hızlanacağını belirtti.

17 Temmuz Salı günü akşam saatlerinde yeni sezon için topbaşı yapacak Fethiyesporlu oyuncular 4 Ağustos tarihine kadar çalışmaları Fethiye'de sürdürecekler. Daha sonra Bolu'da kampa girecek olan oyuncular Eylül ayının ilk günlerine kadar çalışmalarını Fethiye dışında sürdürecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaleci Ozan Yuvaya Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement