Kamiloba Mahallesinde İftar Sofrası Kuruldu - Son Dakika
Güncel

Kamiloba Mahallesinde İftar Sofrası Kuruldu

Kamiloba Mahallesinde İftar Sofrası Kuruldu

İftar soframızın bereketini Kamiloba mahallesi sakinlerimizle paylaştık.

13.07.2013 12:18

Ak Parti Büyükçekmece ilçe Başkanımız Av.Celal Babayiğit ve sorumlu il yönetim kurulu üyemiz Yavuz Değirmenci,Meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz ile Kamiloba mahallemizde 1000 kişinin katıldığı sokak iftarı programı düzenledik.

Rahmet ve bereket ayı Mübarek Ramazan'ın üçüncü akşamında kamiloba mahallemizdeki iftar programımız yoğun bir katılımla gerçekleşti, ilçe Başkanımız Av. Celal Babayiğit ve Sorumlu il yönetim kurulu üyemiz Yavuz Değirmenci iftar öncesi misafirlerimizle yakından ilgilendi. ilçe Başkanımız Av. Celal Babayiğit yaptığı konuşmada katılımlarından dolayı Kamiloba mahallesi sakinlerine teşekkür etti.

Ramazan beraberinde kardeşliği,paylaşmayı yaz günü bu sıcakta adeta bir bahar serinliği gibi içimizi serinletiyor, bizde bu güzellikleri sizlerle paylaşmak adına iftar soframızı mahallemize taşıdık,böylece hep beraber güzellikleri paylaşmak istiyoruz. Ramazan ayının hayırlı ve mübarek olmasını temenni ediyorum dedi. Günlük 8 bin hasta kapasiteli devlet hastanemizin temeli ağustos ayında atılacağını belirten Ak Parti Büyükçekmece ilçe Başkanımız Av. Celal Babayiğit Büyükçekmece Devlet Hastanesinin inşaat çalışmalarının başladığını ve temelinin ağustos ayı itibarıyla atılacağını söyledi.

Kamiloba mahallemizde İstanbul Büyükşehir Belediyemizin alt yapı ve asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirterek kamiloba mahallesi sakinlerinin Ramazan ayınızı tebrik ediyor ailenizle sağlıklı, huzurlu ve mutluluk içinde bir ömür diliyorum dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kamiloba Mahallesinde İftar Sofrası Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement