Karabalık Hasta Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Karabalık Hasta Ziyaretleri

Karabalık Hasta Ziyaretleri

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Önceki Akşam Ev Ziyaretlerinde Bulundu.

13.07.2010 11:58  Güncelleme: 12:19

Özellikle çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle evlerinde istirahat eden ilçe halkını ziyaret eden Başkan Karabalık,hastalara acil şifalar dilerken yaşılarla sohbet edip onların da gönüllerini fethetti.

UZUNÇİFTLİK'TEN BAŞLADI

Özellikle hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret ederek acılarını ve dertlerini paylaşan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, önceki akşam ilk olarak Uzunçiftlik Atakent Mahallesi'nde oturan Salih Metin'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ak Parti Kartepe İlçesi Atakent Mahalle Temsilcisi Hamdi Yayla'nın da eşlik ettiği hats ziyaretinde 6 ay önce geçirdiği trafik kazası sonrası evinde istirahat eden Metin'in ardından 75 yaşındaki İsmet Kardeş'i de ihmal etmedi. Köseköy İstasyon Mahallesi'nde oturan ve geçirdiği ameliyat sonrası evinde istirahat eden Ahmet Şimşek ile sohbet eden başkan en kısa zamanda ayağa kalkıp cumartesi yürüyüşlerinde yerini almasını istedi.

KARABALIK ARSLANBEY'DE

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, daha sonra da Arslanbey Atakent Taç Yaprak Site sakinlerinden 83 yaşındaki Şükrü Beyazıt'ı ziyaret edip hayır duasını aldı. Başkan Karabalık, günlük çalışma temposu içinde bölge halkıyla bütünleşme adına bölgede yaya olarak gezdi. Beraberinde meclis üyesi Kadir Şahin ile Atakent parkında dinlenen site sakinleri ile selamlaşan Başkan Karabalık, doğum gününü kutlayan Ceren Demirci'yi de tebrik etti. Arslanbey bölgesinde kahve ziyaretleri de gerçekleştiren Başkan Karabalık, bölge halkı ile çay içip sohbet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık Hasta Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement