Karabalık; Okuyan İnsan Başarılı İnsandır - Son Dakika
Güncel

Karabalık; Okuyan İnsan Başarılı İnsandır

Karabalık; Okuyan İnsan Başarılı İnsandır

Kartepe Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Kültür Edebiyat Kulübü öğrencileri, Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı makamında ziyaret ettiler.

29.04.2011 14:24  Güncelleme: 14:49

Okullarına verdiği destek için teşekkür eden öğrencilere Başkan Karabalık, bilgili ve okuyan insanın daha başarılı olduğunu söyledi.

Kartepe Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri Handan Temiz, Sedanur Oktay, Esin Biçer, Ecenur Baydar, Gökçe Öztürk ve Kübra Günaydın Okul Müdürü Hülya Yelok Yaşa ve müdür yardımcısı Bekir Aksoy ile birlikte Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı ziyaret ettiler.

Okul Kitap Kulübü üyesi öğrenciler, eğitimci bir başkana sahip olduklarını için kendilerini şanslı gördüklerini belirterek, "Eğitimci bir başkan olarak başta bizlere olmak üzere eğitim kurumlarına verdiğiniz destekleri yakından takip etmekteyiz. Sizin fikirleriniz bizim için çok önemli. Bu anlamda geniş katılımla paylaşmak adına salı günleri düzenlediğimiz kitap okuma etkinliklerimizde sizleri diğer arkadaşlarımızla buluşturmak istiyoruz" dedi.

Okumanın önemine değinen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Böyle bir etkinlikte bulunan öğrencilerimize destek olmaktan memnun oluruz. Okuma sıkıntısı olan arkadaşlarınıza; bilgili ve okuyan insanın hem ailede hem toplumda hem de mesleğini icra ederken daha başarılı olacağını hatırlatın" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık; Okuyan İnsan Başarılı İnsandır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement