Karabalık’tan Başarıya Ödül - Son Dakika
Güncel

Karabalık’tan Başarıya Ödül

Karabalık’tan Başarıya Ödül

Kartepe İlçesi'nde Çeşitli Eğitim Kurumları 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nı Düzenledikleri Etkinliklerle Kutladılar.

25.04.2011 21:43  Güncelleme: 21:47

Kartepe ilçesi'nde çeşitli eğitim kurumları 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı'nı düzenledikleri etkinliklerle kutladılar. Suadiye İlköğretim Okulu'ndaki kutlamalarda Matematik Olimpiyatları'nda başarılı olan Berat Alpara, Başkan Karabalık tarafından diz üstü bilgisayar ile ödüllendirildi.

Suadiye İlköğretim Okul Müdürü Davut İslamoğlu'nun ev sahipliğinde okul bahçesinde gerçekleşen 23 Nisan kutlamalarında Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Sumotaş Kooperatif Başkanı Hüseyin Erhan, mahalle muhtarları, öğretmenler, veliler ve öğrenciler hazır bulundu. Öğrencilerin hazırladığı rontlar, yarışmalar, halk oyunları gösterileri ve şiirlerle renkli görüntülere sahne oldu.

Gösteriler ardından başarılı öğrencilere madalyalarını Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve diğer konuklar verdi. Başkan Karabalık, Atatürk'ün armağan ettiği bayramın çocuklara verilen önemin göstergesi olduğuna dikkat çektiği konuşmasında, "Bizde çocuklarımızla yakından ilgilenmeliyiz. Okul aile çocuk üçgeninde bu irtibatı sağlayarak çocukların başarısında rol almalıyız. Bu sayede geleceğimizin teminatı gözbebeğimiz olan çocuklarımızı hayata en iyi şekilde hazırlamış olacağız" dedi.

Başarılı öğrenciler; Berat Alpara, Yelda Ayva, Melisa Kaya, Sümeyye Gökçene, Betül Tekyıldız, Kevser Seymenbaşı, Zülal Morgül, Meyra Bozlar, Melek Okumuş, Sema Doğan, Büşra Kavartkurt, Nurettin Subaşı, Birolhan Akdağ, Feyza Şahintürk, Kübra Sakarya, Ali Karabalık, Berat Çakır'a Başkan Karabalık tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık’tan Başarıya Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement