Karabük'te 2 Katlı Ev Yandı - Son Dakika
Güncel

Karabük'te 2 Katlı Ev Yandı

Karabük\'te 2 Katlı Ev Yandı

Karabük'te 2 katlı ev yandıKARABÜK'te, 2 katlı evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucu söndürülürken ev kullanılamaz hale geldi.

15.11.2016 20:56

Karabük'te 2 katlı ev yandı

KARABÜK'te, 2 katlı evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucu söndürülürken ev kullanılamaz hale geldi. Yangını söndürme çalışmalarına yardım etmek isteyen vatandaşlar itfaiyecilere zor anlar yaşattı.,

Yangın, akşam saatlerinde Kayabaşı Mahallesi Hacı Alay Caddesi'nde 50 yaşındaki Müzeyyen Yılmaz'ın 17 ve 15 yaşlarındaki 2 çocuğuyla birlikte yaşadığı 2 katlı evde meydana geldi. Annenin evde olmadığı sırada, evden bilinmeyen bir nedenle alevler yükselmeye başladı. Bu sırada 2 kardeş evden çıkıp koşarak uzaklaşırken alevler kısa sürede büyüdü. Rüzgarın etkisiyle bahçedeki kömürlüğe de sıçrayan alevlere haber verilmesiyle gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın söndürme çalışmalarına yardım etmek isteyen vatandaşlar itfaiyecilere zor anlar yaşattı. Kömürlüğün üzerine çıkarak alevlere su sıkan bir itfaiye eri, elinden hortumu alarak yangına müdahele etmek isteyen bir vatandaşa engel oldu. Yine bir vatandaşın bir itfaiye erinin elinden almaya çalıştığı hortumdan çıkan su alevleri izleyen vatandaşlar ile bir polisin üzerine geldi.

Yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonucu yangın söndürülürken ev kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük'te 2 Katlı Ev Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement