Karaman Belediyesi'nden Tarihi Performans - Son Dakika
Güncel

Karaman Belediyesi'nden Tarihi Performans

Karaman Belediyesi\'nden Tarihi Performans

Karaman Belediyesi şehir genelinde kaldırımsız ve asfaltsız yol bırakmamak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

28.06.2013 11:00

Her çalışma sezonunda şehir içi yaya ve motorlu trafik ulaşımına büyük önem veren Karaman Belediyesi; çok uzun yıllardır bozulup yenilenmemiş asfalt ve kaldırımları tamamen sökerek, yerine daha modern ve dayanıklı kaldırım ve asfalt seriyor. Bugüne kadar 300 bin tonun üzerinde asfalt ve yaklaşık 450 bin m2 parke ve kaldırım, Karaman'ın dört bir tarafındaki cadde ve sokaklara döşendi.

Belediye Fen İşlerine bağlı ekipler; Ziya Gökalp, Yunus Kent, Ahmet Yesevi Mahalleleri ve 1. İstasyon, Behçet Kemal Çağlar, Kenzi, Ahmet Yesevi, Şehit Ferhat Şarlak Caddeleri'nde yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan parke ve kaldırım taşları döşenirken, diğer yandan asfalt serim işlemi gerçekleştiriliyor.

Başkan UĞURLU; "Tüm İmkânlarımızla Devam Edeceğiz"

Yapılan tüm işlerin Karaman'ı daha güzel ve modern hale getirecek çalışmalar olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu: "Karaman Belediyesi olarak modern şehircilik anlamında çalışmalarımıza tüm ekiplerimizle birlikte devam ediyoruz. Karamanımızın en önemli sorunu olan yol ve kaldırım yapılarını temelden ele aldık ve ömürlük işler yapıyoruz. Son derece dayanıklı ve estetik eserler ortaya koymaya tüm imkânlarımızla devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karaman Belediyesi'nden Tarihi Performans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement