Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Karaman M Tipi Cezaevi'ndeki 2 ayrı koğuşta yangın çıktığını belirterek, "Hayati tehlikesi olan ya da yaralı olan yok" dedi.
Kahraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cezaevinin B2 ve B6 koğuşlarında çıkan yangına kısa sürede müdahale edildiğini söyledi.
Yangının kontrol altına alındığını ifade eden Kahraman, "2 ayrı koğuşta çıkan yangın kontrol altına alındı. Bu 2 koğuşta toplam 54 tutuklu ve hükümlü kalıyordu. Hayati tehlikesi olan ya da yaralı olan yok" diye konuştu.
Yangının çıkış nedeninin henüz bilinmediğini ifade eden Kahraman, bu konuda incelemelerin devam ettiğini sözlerine ekledi.
Öte yandan, bazı tutuklu ve hükümlü yakınlarının cezaevinin girişine gelerek, içeridekilerin durumu hakkında yetkililerden bilgi aldığı görüldü.
Muhabir : Mehmet Çetin/ Murat Aslan
Yayıncı : Ahmet Kayır/ A. Fatih Tekcan - KARAMAN
Son Dakika › Güncel › Karaman M Tipi Cezaevi'nde Yangın - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.