Karaman: Performansı Üst Seviyeye Çekecek Transferleri Henüz Yapmadık - Son Dakika
Güncel

Karaman: Performansı Üst Seviyeye Çekecek Transferleri Henüz Yapmadık

Karaman: Performansı Üst Seviyeye Çekecek Transferleri Henüz Yapmadık

ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, takımın performansını üst seviyeye çekecek oyuncu grubunu henüz transfer etmediklerini açıkladı.

08.08.2016 14:30

ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, takımın performansını üst seviyeye çekecek oyuncu grubunu henüz transfer etmediklerini açıkladı.

Avusturya kampının ardından Rize'ye dönen Çaykur Rizespor kafilesi Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan teknik direktör Hikmet Karaman, transferde geç kalındığı yönünde eleştirileri hatırlattı, uygulamaya geçirdikleri garanti para yerine maç başı ödeme sistemi ile transferleri gerçekleştirmeye çalıştıklarını açıkladı. Karaman, henüz performansı üst seviyeye çekecek transferleri yapmadıklarını belirterek şunları söyledi:

"Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İki orta saha, biri sekiz biri on numara, bir santrforu yüzde yüz para verip alacağız. Teknik direktör olarak bir an önce bitmesini istiyorum ama önümüzdeki durumu ve ülkemizin içindeki durumu yakinen gören birisi olarak sabırla bu işin sonuca varacağını biliyorum. Taraftarımız biraz daha sabırlı olsun. Takım stratejisini yukarı taşıyacak üç veya dört oyuncu, transfer sezonu sonuna kadar yapacağız."

NİJERYALI OYUNCU TAKIMA KATILDI

Çaykur Rizespor, geçen sezon Kayseri Erciyesspor'da forma giyen Nijeryalı 20 yaşındaki Nijeryalı Iyayı Believe Atiemwen'i kadrosuna kattı. Genç orta saha oyuncusu takımla birlikte antrenmanlara başladı.

- Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman: Performansı Üst Seviyeye Çekecek Transferleri Henüz Yapmadık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement