Karasu'da su kanalına devrilen tarım aracının sürücüsü yaralandı - Son Dakika
Güncel

Karasu'da su kanalına devrilen tarım aracının sürücüsü yaralandı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde tarım aracının su kanalına devrilmesi sonucu yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

29.04.2022 16:58  Güncelleme: 17:23

Sakarya'nın Karasu ilçesinde tarım aracının su kanalına devrilmesi sonucu yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Manavpınarı Mahallesi'nden Hürriyet Mahallesi istikametine seyreden A.T. idaresindeki "pat pat" olarak adlandırılan tarım aracı, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yol kenarındaki su kanalına devrildi.

Çevreden geçenlerin ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince Karasu Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralı sürücü, buradaki müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Karasu\'da su kanalına devrilen tarım aracının sürücüsü yaralandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karasu'da su kanalına devrilen tarım aracının sürücüsü yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement