Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 1 Ölü

Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir süredir yalnız yaşayan bir kişi, sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

07.02.2016 01:39  Güncelleme: 10:09

Ankara'nın Çubuk ilçesinde eşiyle tartıştıktan sonra evden ayrılıp yalnız yaşamaya başlayan 30 yaşındaki Mustafa Arpalık, karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti.

15 GÜNDÜR HABER ALINAMADI

Alınan bilgiye göre, eşiyle tartıştıktan sonra evden ayrılan 30 yaşındaki Mustafa Arpalık'dan yaklaşık 15 gündür haber alamayan yakınları polise kayıp ihbarında bulundu.

YATAKTA HAREKESTSİZ HALDE BULUNDU

Polis, yaptığı araştırmada Arpalık'ın Cumhuriyet Mahallesi 10. Sokak'ta yalnız yaşadığını öğrenirken, abisi Seyit Arpalık ile birlikte evden ses alamayınca evin kapısını kırarak içeri girdi. Arpalık'ın yatakta hareketsiz yattığını gören yakınları durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

KARBONMONOKSİT GAZINDAN ZEHİRLENDİ

Arpalık'ın cesedi, 112 Acil servis ekipleri ile nöbetçi savcının yaptığı incelemenin ardından Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi Morguna götürüldü. İlk incelemede Arpalık'ın sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 1 Ölü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • SURİYE ve IRAK Gibi Olmak İstemiyorsak. Ülkemize : Doğu ve Güney Doğulu Vatandaşlar Şehirlerine Sahip çıkmalılar... PKK Belasını aralarından koymalılar yoksa ALLAH korusun sonumuz iyi olmayacak... 15 8 Yanıtla
  • ANTİ AKP: SİYASİ İKTİDAR SAYESİNDE İSLAM DİNİ CUMHURİYET TARİHİ BOYUNCA GÖRMÜŞ OLDUĞU ZARARI HİÇ BİR DÖNEMDE GÖRMEMİŞTİR ÇIKARMIŞ OLDUĞUNUZ KIYAMET FİTNESİ İLE BİRLİKTE SAHTE HİLAFETÇİLİK SAHTE DİNCİLİK ALLAH İLE ALDATMAYI İLKE EDİNMENİZDEN DOLAYI CEMAAT EHLİNİ CAMİLERDEN UZAKLAŞTIRMAYI BAŞARMIŞ OLDUNUZ VATANA MİLLETE BAYRAĞA CUMHURİYETE DEMOKRASİYE ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA LAİK DÜZENE YURDUN HER KARESİNDE YATMAKTA OLAN AZİZ ŞEHİTLERİMİZE KARŞI BİR İHANET SÜRECİ İLE BİRLİKTE SAVAŞ BAŞLATMIŞ OLDUNUZ. 0 16 Yanıtla

Advertisement