Karısını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen kişi tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Karısını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen kişi tutuklandı

Karısını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen kişi tutuklandı
24.10.2013 15:09

Uşak'ta, bir süredir ayrı yaşadığı karısını çalıştığı iş yerinde bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen kişi tutuklandı.

Uşak'ta, bir süredir ayrı yaşadığı karısını çalıştığı iş yerinde bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen kişi tutuklandı.

Karısını bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan M.G, Uşak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Subesi Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet savcılığına, "bir süredir ayrı yaşadığı eşi Sevil G'ye olay günü barışma teklifinde bulunduğu, bu isteğini kabul etmemesi üzerine kendini kaybederek eşini bıçakladığı" yönünde ifade verdiği öğrenilen M.G, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Bu arada, öldürülen Sevim G'nin cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Banaz ilçesi Balcıdamı köyünde toprağa verilmek üzere Uşak'a getirildi.

- Olay

M.G, dün akşam saatlerinde bir dershanede temizlikçi olarak çalışan ve bir süredir ayrı yaşadığı eşi Sevim G'ye (39) barışma teklifinde bulunmak için iş yerine gitmiş, eşinin barışma teklifini reddetmesi üzerine karısını üç yerinden bıçaklayarak ölümüne neden olmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karısını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen kişi tutuklandı - Son Dakika


Advertisement