Karmek Kursiyerlerinden Örnek Davranış - Son Dakika
Güncel

Karmek Kursiyerlerinden Örnek Davranış

Karmek Kursiyerlerinden Örnek Davranış

Kursiyerler kendi aralarında topladıkları paralar ile tekerlekli sandalye aldılar.

13.03.2012 10:52

Örnek Davranış

Kartepe İlçesi'nde Nazım Demirci Halk Kütüphanesi'nde eğitim gören KARMEK üyesi kursiyerler kendi aralarında topladıkları paralarla aldıkları 2 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Kartepe Belediyesi Yaşbak Birimi'ne teslim ettiler.

Kartepe Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde ilçe genelinde düzenlenen Karmek adı altında ki meslek edindirme kurslarının bir ayağı da Nazım Demirci Halk Kütüphanesi'nde gerçekleştirilmekte. Karmek kursiyerleri eğitimleri yanında örnek davranışlarda bulunarak kendi aralarında topladıkları paralarla tekerlekli sandalye aldılar. Aldıkları tekerlekli sandalyeleri Yaşbak'a teslim eden kursiyerleri bu anlamlı günde Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, Kartepe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık İskender, Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Nurettin Çevik, Kartepe Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Abacıoğlu Bilici, Kartepe Belediyesi Sağlık İşleri Birimi Sorumlusu Ülker Yiğit de yalnız bırakmadı.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın talimatları ile hayata geçen iki önemli projenin ortak meyva vermesinden memnun oldukları belirten Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, "İlçemizde belediyemizin hizmetleri arasından en çok takdir gören Yaşlı ve hasta bakım hizmetimiz olan Yaşbak'a gösterilen ilgi ve teveccüh her geçen gün artarak devam ediyor olması bizi de mutlu etmektedir. Her gün ilçe genelindeki yüzlerce hasta ve yaşlıya uzattığımız sevgi elimiz olan Yaşbak'a halkımızın da destek olma anlamında bu tür yardım ve katkıları ile ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu görmek bizlerin çalışma şevkini artırmaktadır" dedi.

Toplumun dayanışma duygularının her zaman olduğu gibi günümüzde de üst seviyelerde olduğunu kaydeden Başkan Yardımcısı Bülbül, "Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde ilçe genelinde farklı bölgelerde düzenlenen çeşitli kurslarda eğitim gören bayan kursiyerlerimiz örnek bir davranış içinde bulunmuşlar. Kendi aralarında topladıkları paralarla 2 tekerlekli sandalye almışlar. Bugün de bu sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması adına Yaşbak Birimimize teslim ettiler. Bu anlamlı davranışlarının toplumumuzun diğer kesimlerine de örnek teşkil etmesini diliyorum. Biz elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyoruz. Sizde bu konuda bize yardımcı olduğunuz için sizlerden Allah Razı Olsun" dedi.

Engelli, hasta ve yaşlıların hizmetinde kullanılacak tekerlekli sandalyelerin temini konusunda kursiyerlerini tebrik eden Kartepe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık İskender de, katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karmek Kursiyerlerinden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement