Karnındaki Bebeğiyle Evinde Ölü Bulundu (2) - Son Dakika
Güncel

Karnındaki Bebeğiyle Evinde Ölü Bulundu (2)

Karnındaki Bebeğiyle Evinde Ölü Bulundu (2)

Gazipaşa'da evinde ölü bulunan 7 aylık hamile Aysel Ayen'in babası Haydar Karataş, kızının cenazesini doğduğu Ilıca Köyü'nde defnetmek için sela okuttu.

29.04.2013 17:16

Karnındaki BEBEĞİYLE EVİNDE ÖLÜ BULUNDU (2)

EŞİNİN CENAZESİ İÇİN BAZ İSTASYONUNA ÇIKTI

Gazipaşa'da evinde ölü bulunan 7 aylık hamile Aysel Ayen'in babası Haydar Karataş, kızının cenazesini doğduğu Ilıca Köyü'nde defnetmek için sela okuttu. Hasan Ayen ise eşinin cenazesini, oturdukları Kahyalar Beldesi'nde defnetmek istedi. Kayınpederinin buna karşı çıkması üzerine sinirlenen Hasan Ayen, saat 11.30 sıralarında Beyobası Köyü Kireçlik Mevkii'nde bir GSM operatörüne ait, 80 metre yüksekliğindeki baz istasyonu direğine çıktı. Yaklaşık 50 metre tırmanan Hasan Ayen, eşini Kahyalar Beldesi'ndeki mezarlığa defnetmek istediğini, kayınpederinin ise cenazeyi köyüne götürmek istediğini bağırarak anlattı. Ayen, eşinin cenazesi Kayhalar'da toprağa verilmediği takdirde, intihar edeceğini söyledi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri, Ayen'i aşağı inmeye ikna etmeye çalıştı.

JANDARMA KAYINPEDERİ GETİRDİ

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ayhan Gedük, cep telefonuyla ulaştığı Ayen'i direkten indirmek için uzun süre dil döktü. Ayen'in, "Eşimin cenazesini belde mezarlığında toprağa vermek istiyorum. Selasını düzeltip okusunlar" sözleri üzerine Binbaşı Gedik, Haydar Karataş'ı telefonla aradı. Damadının direğe çıktığını, cenazenin Kahyalar'a defnedilmemesi halinde intihar edeceğini anlatan Binbaşı Gedük, Haydar Karataş'ı cenazenin Kahyalar'a defnedilmesi konusunda ikna etti. Hasan Ayen'in isteği üzerine olay yerine çağrılan Haydar Karataş, damadına isteğini kabul ettiğini bir kez daha tekrarladı. Bunun üzerine Hasan Ayen, yaklaşık 3 saat kaldığı direkten saat 14.30'da indi.

BANA HABER VERMEDİLER

Hasan Ayen, eşinin cenazesinin kendisine sorulmadan köye defnedilmek istendiğini belirterek gözyaşı döktü. Damadının yaptıklarına kızan Haydar Karataş ise "Bizi rezil ettin. İyi bir şey yaptığını mı zannediyorsun?" diye tepki gösterdi.

Hasan Ayen daha sonra kayınpederi Haydar Karataş'la birlikte cenaze işlemleri için olay yerinden ayrıldı. - Antalya/ Gazipaşa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karnındaki Bebeğiyle Evinde Ölü Bulundu (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement