Karşıyaka'da Altuğ Bombaladı - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'da Altuğ Bombaladı

Karşıyaka\'da Altuğ Bombaladı

Karşıyaka'da perşembe günü yapılacak genel kurulunda başkan adayı olan Mutlu Altuğ, kongrede kendisiyle çekişecek olan Ali Erten'le onu destekleyeceğini açıklayan işadamı Erdal Acar'la ilgili açıklamalarda bulundu.

19.05.2015 14:04

Karşıyaka'da perşembe günü yapılacak genel kurulunda başkan adayı olan Mutlu Altuğ, kongrede kendisiyle çekişecek olan Ali Erten'le onu destekleyeceğini açıklayan işadamı Erdal Acar'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Sürecin şeffaf yürümediğini dile getiren Mutlu Altuğ, "Ortada koskoca bir kara delik var. Erdal Acar hiçbir karşılık beklemeden kulübe 50 milyon TL vereceğini söylüyor. 103 yıllık Karşıyaka kulübü, nereden, nasıl, hangi koşullarda geleceği belli olmayan bir kaynağın üzerine böyle gözleri kapalı atlamamalı" dedi.

Erdal Acar'ın iyi niyet göstergesi olarak dün 1 milyon 240 bin TL verip transfer yasağını kaldırmasının sevindirici olduğunu sözlerine ekleyen Mutlu Altuğ, şöyle devam etti:

"Ancak bu para hangi koşullarda ödendi? Bağış mı, yoksa ileride temlik konulabilecek bir rakam mı? Ortaya bir havuç atılıyor ve bununla oyalanıyoruz. Biz kulübe böyle bir kaynağın girmesine karşı değiliz. Ancak destek kişiye değil, camiaya verilmeli. Erdal Acar her şeyi şeffaf olarak ortaya koyup, projesini önce bu kulübün en büyük hamisi olan, bugüne dek 150-160 milyon dolar vermiş Selçuk Yaşar'la, sonra Divan Kurulu ile paylaşmalıydı."

Tüm borçların sıfırlanmasını, şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulmasını sağlayacak kaynağın hukuki bir dayanakla ortaya konulması halinde kongre sabahı bile adaylıktan çekilebileceğini sözlerine ekleyen Mutlu Altuğ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ancak Acar'ın amacı kulübe yardım etmek olsaydı, destek vereceği adayı işaret etmezdi. Bu işleri seçim siyasetine dönüştürmek doğru değil. Kahraman yaratalım düşüncesi yanlış. Ortada net olmayan, flu bir fotoğraf var. Ancak her iki ismin mesleklerine bakıldığında, buradan birşeyler çıkarmak mümkün. Yine de genel genel kurulun iradesine saygılıyız." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'da Altuğ Bombaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement