Kart Kopyalama Aparatı ile Yakalanan Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kart Kopyalama Aparatı ile Yakalanan Kişi Tutuklandı

Fatih'te ATM'ye yerleştirdiği kart kopyalama aparatını sökerken yakalanan şüpheli tutuklandı.

12.10.2018 15:40

Fatih'te ATM'ye yerleştirdiği kart kopyalama aparatını sökerken yakalanan şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, özel bir bankanın Fatih'teki şubesine kart kopyalama cihazı yerleştirildiği ihbarını alan Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı.

ATM yakınında bekleyen ekipler, bir süre sonra buraya gelerek aparatı sökmeye çalışan şüpheli H.K.Y'yi (28) yakaladı. H.K.Y'nin üst aramasında kart kopyalama cihazı ve kamera ele geçirildi.

Fatih Asayiş Büro Amirliği'ne götürülen H.K.Y'nin, 27 Eylül'de de aynı bankanın Fatih'te bulunan başka bir ATM'sine aparat yerleştirip kart kopyaladığı tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.K.Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kart Kopyalama Aparatı ile Yakalanan Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement