Kartepe Belediyesi'nden Tekerlekli Sandalye Desteği - Son Dakika
Güncel

Kartepe Belediyesi'nden Tekerlekli Sandalye Desteği

Kartepe Belediyesi\'nden Tekerlekli Sandalye Desteği

Kartepe Belediyesi, ilçede yaşlı, hasta ve ihtiyaçlı olan vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına 2015 yılında 14 tekerlekli sandalyeyi hemşehrilerinin hizmetine sundu.

02.06.2015 09:47

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ilçedeki yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahiplerine ayni ve nakdi her türlü yardım sağlanması, manevi v e sosyal yoksunluklarının giderilmesi için görevlendirdiği Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü verdiği hizmetlerle Kartepelilerin takdirini topluyor.

Müdürlük bünyesinde verilen hizmetler arasında yer alan tekerlekli sandalye desteği de yürüyemeyen yaşlı ve hastaların hayatını kolaylaştırıyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürü İsmail Er, müdürlük olarak sağlık raporu, fakirlik belgesi ve dilekçe ile müracaat eden yaşlı ve hasta vatandaşlara hizmet sunduklarını belirterek, 2015 yılında müracaat eden 14 Kartepeliye bu konuda destek sağladıklarını kaydetti.

Engelli, hasta ve yaşlılara tekerlekli sandalye desteği dışında geniş bir yelpazede hizmet sağladıklarını belirten Müdür Er, "Sosyal belediyeciliği önemseyen Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez'in talimatları doğrultusunda, başkanımız belediyenin şefkat elini belediye sınırları içindeki tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırmakta. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı toplumsal fayda üreten önemli projeleri hayata geçiren Kartepe Belediyesi'nin yetkilisi olarak gerçekleştiriyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Belediyesi'nden Tekerlekli Sandalye Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement