Kartepe Bilgi Evi Öğrencileri 3D Merkezi'nde - Son Dakika
Güncel

Kartepe Bilgi Evi Öğrencileri 3D Merkezi'nde

Kartepe Bilgi Evi Öğrencileri 3D Merkezi\'nde

Kartepe Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren bilgi evi öğrencilerinin ufkunu açmak amacıyla düzenlenen etkinlikler 2015-2016 eğitim öğretim yılında durmaksızın devam ediyor.

11.03.2016 16:37  Güncelleme: 16:41

Kartepe Belediyesi yetkilileri, Bilgi Evi üyesi çocukların teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek donanım kazanmaları adına farklı etkinlik ve organizasyonlar düzenliyor. Bu kapsamda Kartepeli çocuklar, İzmit'teki 3 D Yazıcı ve Tasarım Merkezi'ni ziyaret ettiler.

Bu kapsamda Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Bilgi Evi sorumluları, geleceğin teknolojilerini merak eden ve özellikle tasarım bilgisi almak isteyen üye çocukları 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi'ne bir ziyaret programı organize etti.

Kartepe İlçesi Rahmiye Mahallesi'ndeki İbn-i Sina ve Köseköy Mahallesi'ndeki Nazım Demirci Bilgi Evi öğrencileri gruplar halinde İzmit Belediyesi'nin Körfez Mahallesi'ndeki merkezi gezdiler. Kartepe Bilgi Evi öğrencileri merkezde zihinlerinde soyut olarak canlanan objelerin, somut hale getirme imkanı buldular. Zihinlerindekinin görsel yansımalarını gören öğrenciler merkezde3D yazıcıların tüm fonksiyonlarını öğrendiler. Merkezde tasarım kabiliyetlerini geliştiren öğrenciler bir çok model çıktısı da aldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Bilgi Evi Öğrencileri 3D Merkezi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement