Kaş-Kasaba Karayolundaki Çalışmalar Sürdürülüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kaş-Kasaba Karayolundaki Çalışmalar Sürdürülüyor

Kaş-Kasaba Karayolundaki Çalışmalar Sürdürülüyor
05.10.2016 12:18

Karayolları 13. Bölge Müdürlüğünce yapımına başlanan Kaş-Kasaba karayolunda yeni yol ve genişletme çalışmaları sürdürülüyor.

Karayolları 13. Bölge Müdürlüğünce yapımına başlanan Kaş-Kasaba karayolunda yeni yol ve genişletme çalışmaları sürdürülüyor.

Kasaba şantiye şefi Gökhan İşler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl mayıs ayında yapımına başlanan Kaş-Kasaba karayolunun 8 kilometrelik bölümünde yeni yol ve genişletme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Çalışmaların yaklaşık yüzde 90'ının tamamlandığını belirten İşler, "İki köprü, 30 menfez, 7 istinat duvarıyla geçen yıl mayıs ayında Çomucak mevkisinden başlayarak Kasaba'ya kadar sürecek yeni yol ve genişletme çalışmalarının aralık ayında bitirilmesi planlanıyor." dedi.

İşler, çalışmalar süresince Kaş'tan Kasaba ve Gömbe Mahallesi yönüne gidecek sürücülerin Ahatlı Mahallesi üzerinden ulaşım sağlayabileceğini dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaş-Kasaba Karayolundaki Çalışmalar Sürdürülüyor - Son Dakika


Advertisement