Kastamonu'da Restoranda İşlenen Cinayetle İlgili Sanıklar Yargılanmaya Başlandı - Son Dakika
Güncel

Kastamonu'da Restoranda İşlenen Cinayetle İlgili Sanıklar Yargılanmaya Başlandı

Kastamonu\'da Restoranda İşlenen Cinayetle İlgili Sanıklar Yargılanmaya Başlandı

Kastamonu'da bir restoranda meydana gelen cinayetle ilgili 4 sanığın yargılanmasına başlandı. Duruşmayı takip etmek isteyen basın mensupları ise salona alınmadı.

20.09.2023 15:44  Güncelleme: 15:48

Kastamonu'da bir restoranda 1 kişinin silahla vurularak öldürüldüğü olayla ilgili tutuklu yargılanan 3 sanıktan 2'sinin tahliyesine karar verildi.

Olay, 13 Mart 2023 tarihinde İnönü Mahallesi Halil Rıfat Paşa Caddesi'ndeki meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, restoranda iki grup arasında bilinmeyen sebeple çıkan tartışma sonrasında D.Y., yanında bulundurduğu silah ile ateş ederek Erdal Kabasakal'ı vurdu. Hastaneye kaldırılan Kabasakal, hayatını kaybetti. Olayın ardından teslim olan D.Y. ile birlikte kavgaya karıştıkları tespit edilen avukat A.Y. ve H.Y. çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı, E.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sanıkların ikisinin tahliyesine karar verildi

Yürütülen soruşturma çerçevesinde tutuklu yargılanan sanıklar D.Y., A.Y. ve H.Y. ile tutuksuz yargılanan E.K. hakkında Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde "kasten yaralama", "kasten öldürme", "ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma, taşıma veya bulundurma" suçlarından dava açıldı. Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesince tutuklu yargılanan sanıklardan avukat A.Y. ile H.Y.'nin tahliyesine, D.Y.'nin ise tutukluluk halinin devamına karar verildi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kastamonu'da Restoranda İşlenen Cinayetle İlgili Sanıklar Yargılanmaya Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement