Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Araç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Araç'ı Ziyaret Etti

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Araç\'ı Ziyaret Etti

İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy beraberinde Müdür Yardımcısı Yaşar Dolapcı ve Şube Müdürü Ahmet Bayır ile birlikte İlçeyi ziyaret etti.

05.10.2013 11:05  Güncelleme: 11:04

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü toplantı yapmak üzere Araç'a gitti. Saat 12:00'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda İlçe Merkezinde bulunan okul ve kurum müdürleri ile bir toplantı yapan İl Milli Eğitim Müdürü Bekir AKSOY "Her okul ve kuruma gittiğinde o okul ve kurumun brifing hazır olmasını, 1, 2 ve 3 yıllık amaç ve hedeflerinin brifingde belirtilmesini, her okulun başarısının bir önceki yıla nazaran artırılmasını, okul ve kurumların çalışmalarının İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan akademik takvime göre gerçekleştirilmesini istemiştir. General Şükrü Kanatlı Ortaokulu'nun 2014 yılı yatırım planına alınarak yeniden inşa edileceğini söylemiştir. Araç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün genel anlamda çalışmalarından memnun olduklarını, özellikle AB projeleri ile sosyal ve sportif faaliyetlerde diğer ilçelerin önünde gittiğini belirterek bu başarılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir ŞIK ile ilçedeki yönetici ve öğretmenleri tebrik etmiştir.

Daha sonra Şehit Ünsal Aksoy YBO, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Halk Eğitim Merkezi ve General Şükrü Kanatlı Ortaokulu gezilerek incelemelerde bulunulmuştur.

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin kalması planlanan Şehit Ünsal Aksoy YBO kız pansiyonun birinci katında yapılacak olan çalışmalar yerinde incelenmiştir.

Bu yurt faaliyete geçtiğinde Karabük ve Safranbolu'dan gelen Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri bu yurt imkanından yararlanacaktır.

Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy ve beraberindekiler Araç Belediye Başkanı Mustafa AYANOĞLU ve İlçemiz Kaymakamı Halil İbrahim Çeliki ziyaret ederek İlçemizden ayrılmışlardır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Araç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement