Kavak İHL'ye Sahip Çıkın - Son Dakika
Güncel

Kavak İHL'ye Sahip Çıkın

Kavak İHL\'ye Sahip Çıkın

Cemal Yılmaz Demir, ilçede yapılması planlanan İHL'ye sahip çıkılmasını istedi.

09.12.2012 14:31

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, başta KADEF olmak üzere Kavaklıları bir araya getiren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, ilçede yapılması planlanan İHL'ye sahip çıkılmasını istedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Kavak İlçesi'nde yapılması planlanan İmam Hatip Lisesi için Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF), Kavaklılar Derneği ve Atakum Kavaklılar Derneği'ni ziyaret etti. Demir, Kavak İHL için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.

EL ELE VERİLMELİ

Samsun'un Kavak İlçesi'nde 17 bin 327 bin metrekare arsa üzerinde yapılması düşünülen ve geçtiğimiz aylarda Valilikle protokolü imzalanan 24 derslikli Kavak Anadolu İHL'ye destek verilmesi için Milletvekili Demir ve beraberindeki heyet bazı ziyaretlerde bulundu. KADEF, Kavaklılar Derneği ve Atakum Kavaklılar Derneği'ni ziyaret eden Demir, herkesin bu projeye el atması gerektiğini ifade etti. Hep birlikte bu eğitim kurumunun hayata geçirilmesi gerektiğine işaret eden Demir, "Çocuklarımızın ileride bu kurumlarda okumasını istiyorsak, yapılan esere sahip çıkalım. 'Kavaklıyım' diyen herkes ilçesine nasıl sahip çıkıyor bunu göstermeli. El ele vererek, projeyi hayata geçirmeliyiz" dedi.

KADEF BÜYÜK ORTAK OLMALI

Kavak İHL'nın kurulan yaptırma ve yaşatma derneğiyle tek başına yapılamayacağını söyleyen Milletvekili Demir, "Bu projede özellikle KADEF'i büyük ortak olarak görmek istiyorum. Diğer Kavaklılar Dernekleri de üzerlerine düşeni yapmalılar. Herkes bu projeye ne katabiliriz diye düşünüp, projeler üretmeli. Çocuklarımıza sahip çıkmak istiyorsak, Kavak'a böyle bir proje yapılmasını istiyorsak en önemlisi 'Biz Kavaklıyız' diyorsak bu proje bir an evvel tamamlamalı. Kavak'ın evlatlarını son teknoloji sınıflarda yetiştirmeliyiz" diye konuştu.

DERNEKLERDEN TAM DESTEK

KADEF Başkanı Yılmaz Karagöz ise, Kavak İHL'nin hayata geçmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Ben ve ekibim üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi. Kavaklılar Derneği Başkanı Necati Menek de, Kavak'a hizmet için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Atakum Kavaklılar Derneği Başkanı Altan Sökmen de, hemşerilerinin bu projeye sahip çıkacağına inandığını belirterek, "Bir sivil toplum kuruluşu olarak, çocuklarımızın geleceğini ilgilendiren böyle hayırlı bir yatırıma göz yumamayız. Desteğimizi esirgemeyeceğiz" dedi.

Toplantılarda AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya, İl Genel Meclisi Üyesi Salim Özal, Kavak İlçesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Kurumları Yaptırma ve Öğrencileri Koruma Derneği Başkanı Ramazan Atıcı ve çok sayıda kişi bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kavak İHL'ye Sahip Çıkın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement