Kavgada Başından Vuruldu 7 Gün Sonra Öldü - Son Dakika
Güncel

Kavgada Başından Vuruldu 7 Gün Sonra Öldü

Kavgada Başından Vuruldu 7 Gün Sonra Öldü

Adana'da geçen 12 Ocak'ta, parkta çıkan kavgada başından tabancayla vurulan 21 yaşındaki Özcan Ayyıldız, tedavi gördüğü hastanede öldü.

21.01.2013 15:23

Adana'da geçen 12 Ocak'ta, parkta çıkan kavgada başından tabancayla vurulan 21 yaşındaki Özcan Ayyıldız, tedavi gördüğü hastanede öldü. Ayyıldız ile 22 yaşındaki Abdullah Yiğit'i tabancayla vurduğu iddiasıyla tutuklanan 26 yaşındaki Ercan Kartalmiş, kendisine "Ne bakıyorsun lan?" denildiği için sinirlendiğini, çıkan kavgada bıçakla saldıranlara karşı kendisini korumak için ateş ettiğini söyledi.

Olay, Merkez Yüreğir İlçesi Atakent Mahallesi'ndeki Ata Park'ta meydana geldi. Ercan Kartalmiş, arkadaşları 29 yaşındaki Şevket Kale ve 28 yaşındaki Murat Aslan ile parkta dolaşırken, yaktıkları ateşin etrafında oturan 8 kişilik grupta bulunan Özcan Ayyıldız, "Ne bakıyorsunuz lan?" diyerek laf attı. Bu söze sinirlenen Ercan Kartalmiş, gruptakilerle tartışmaya başladı. Kendisine bıçak çekenleri uzaklaştırmak için belindeki tabancayı çeken Ercan Kartalmış, karşı gruptan Özcan Ayyıldız ile Abdullah Yiğit'e ateş açtı. Özcan Ayyıldız başından, Abdullah Yiğit, bacağından yaralandı. Ercan Kartalmiş, kaçarken iki yaralı hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı.

3 GÜN SONRA YAKALANDI

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Bürosu ekipleri Ercan Kartalmiş ile olay sırasında yanında olan arkadaşları Şevket Kale ve Murat Aslan'ı, 15 Ocak'ta yakalandı. Kartalmiş, silahı kendisinin kullandığını itiraf etti. Sorgusunda, olaya 'lan' sözünün neden olduğunu ileri süren Kartalmiş, "Parka girdik, 7-8 kişilik grup ateş yakmış etrafında oturuyordu. Bizi görünce içlerinden biri bana 'Ne bakıyorsun lan' dedi. Bu söz ağrıma gitti. Yanlarına gidip konuşmak istedim, bıçaklarla etrafımı sardılar, kendimi savunmak için tabancamı çektim, boğuşurken ateş aldı. Kime isabet ettiğini bilmiyorum" diye konuştu.

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Kartalmiş tutuklanırken, arkadaşları Kale ile Aslan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

7 GÜN SONRA ÖLDÜ

Başından kurşunla yaralanan Özcan Ayyıldız, olaydan bir hafta sonra 19 Ocak cumartesi akşamı tedavi gördüğü hastanede öldü. Ayyıldız'ın cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

MKA(OA/İD) - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kavgada Başından Vuruldu 7 Gün Sonra Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement