Kayak Keyfi - Son Dakika
Güncel

Kayak Keyfi

Görüntü Dökümü : Kayak yapanlardan detay Kayak yapan Seyit Toplu ile röportaj Muş'ta kayak keyfi İldeki kar yağışının ardından vatandaşlar, kayak merkezine akın etti Muş'ta etkili olan kar yağışının ardından vatandaşlar, hafta sonunu kayak merkezinde eğlenerek geçirdi.

10.01.2016 21:26

Görüntü Dökümü :

Kayak yapanlardan detay

Kayak yapan Seyit Toplu ile röportaj Muş'ta kayak keyfi

İldeki kar yağışının ardından vatandaşlar, kayak merkezine akın etti

Muş'ta etkili olan kar yağışının ardından vatandaşlar, hafta sonunu kayak merkezinde eğlenerek geçirdi.

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı sonrasında hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar, kent merkezine 8 kilometre uzaklıktaki kayak merkezine akın ederek, gönüllerince eğlendi.

Gençlik Spor ve Hizmetleri İl Müdürü Ali Kartal, yaptığı açıklamada, kar yağışının ardından ilk kez kayak merkezini vatandaşın hizmetine açtıklarını söyledi.

Kartal, bazı tesislerin arızalı olması nedeniyle kayak merkezinin geç açıldığını aktardı.

Güzeltepe köyü yakınlarındaki kayak merkezinde kayak yaparak vakit geçiren Seyit Toplu da karın keyfini kayakla ve piknikle değerlendirdiklerini belirtti.

İlk defa Muş'taki tesiste kaymaya başladığını aktaran Toplu, "Kayak merkezi bugün açıldı. Biz de bidon kullanarak kaymaya çalışıyoruz. Bidonla kaymak daha zevkli ancak havanın çok sisli olması nedeniyle zaman zaman çarpışmalar meydana geliyor" diye konuştu.

Kayak Keyfi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayak Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement