Kaybolan Çiçekler Sır Perdelerini Aralıyor - Son Dakika
Güncel

Kaybolan Çiçekler Sır Perdelerini Aralıyor

Kaybolan Çiçekler Sır Perdelerini Aralıyor

Fox'ta hafta içi her gün ünlü sunucu İnci Ertuğrul'un sunumuyla saat 10.00'da yayınlanan 'Kaybolan Çiçekler' çocukları kayıp olan ailelere umut olmaya devam ediyor.

07.04.2017 15:57  Güncelleme: 15:58

TÜM BORÇLARI SİLDİ

12 yaşından 17 yaşına kadar mahallenin bakkalı Mehmet Liv'den cinsel istismara uğrayan Kadriye'nin kaybolduğu ve aynı gün Mehmet Liv'in canına kıydığı korkunç olaydaki gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor.

Bakkal Mehmet Liv'in akrabası ve sırdaşı Emine Ece hanım canlı yayına bağlanarak Mehmet Liv'in tehdit aldığını kendisini tehdit edenlerin 6 bin TL'lik borçlarını sildiğini ve sorunları olduğundan bahsetti.Mehmet Liv'in oğlu Serkan Liv ise daha önce canlı yayına bağlanarak evden peyderpey paraların gittiğini belirtmişti.

BEYAZ ARACIN SIRRI

17 yaşındaki Kadriye'nin kaybolduğu gün ''beni kaçır kurtar'' diyerek Uğur Y. adında bir gence ait 09 plakalı beyaz araca bindiği iddia edildi.

TEVFİK İLE EVLENDİRİLECEKTİ

17 yaşındaki Kadriye'nin Mehmet Liv'in cesedini bulan mezarcı Tevfik ile evlendirileceği iddiası ortaya atıldı. Tevfik'in 10 yıldır ayrı yaşadığı eşine boşanma davası açması da bu iddiaları güçlendirdi.

16 YAŞINDAKİ ERKAN NEREDE

19 Temmuz 2016 tarihinde Küçükyalı'da içinde bulunduğu otomobilden ' 'Kadıköy'e gidiyorum'' diyerek indikten sonra ortadan kaybolan 16 yaşındaki Erkan'ın izini de sürmeye devam ediyor.

FİDYE İÇİN KAÇIRILDI

Erkan'ın ortadan kaybolmasıyla ilgisi olduğu iddia edilen Hakan Çalı'nın iş ortakları canlı yayında stüdyo konuğu oldu.Bu sırada yayına bağlanan Hakan beyin amcası Zeynel bey Erkan'ın Hakan beyin iş ilişkileri yüzünden başına bir şey gelmiş olabileceğini ve yayında bulunan iş ortaklarının da bunda bir payı olabileceğini söyledi.Yapılan iddialar karşısında sinirlenen Hakan bey 'kameralar önünde bunları söyleyebiliyorsan sen benim artık amcam değilsin ' dedi. Erkan'ın fidye içinde kaçırılmış olabileceğini de iddia eden Zeynel bey 'Hakan benim canım ciğerim fakat Erkan'ın da ortaya çıkmasını istiyorum' dedi.

24 GÜNDÜR KAYIP

Annesi tarafından kaçırılan 6 yaşındaki Ceylin'in izi de Kaybolan Çiçekler programında sürülmeye devam ediliyor.

11 Mart 2017 tarihinde babaannesi Şehime Mutlu, Ceylin'i annesini görmesi için Esra Hanımın ablasının evine götürdü.Burada bir saat geçirdikten sonra annesi Ceylin'i kaçırdı.Kızının kaçırılması üzerine baba Recep Mutlu savcılığa şikayetçi oldu. Ayrıca velayet davası açtı.Son çare olarak Kaybolan Çiçekler programına başvuran Recep Mutlu, babaanne Şehime Mutlu ve dede Arif Mutlu Ceylin'e bir an önce kavuşmak istiyor.

DARP İZLERİ VAR

6 yaşındaki Ceylin annesi tarafından kaçırıldıktan sonra babaanne Şehime Hanımı arayan birisi Ceylin'in üç gün onun evinde kaldığını, vücudunda darp izleri olduğunu olduğunu söyledi. Program sırasında canlı yayına bağlanan Ceylin'in dayısı Resul Bey ''Esra Ceylin'i tehditler yüzünden saklıyor. Ben de bu olanlardan sonra kardeşim ve Ceylin ile ilgili endişe duyuyorum'' dedi. Programa bağlanan bir görgü tanığı ise,haftasonu internette gezerken Ceylin ve Esra'nın fotoğrafını gördük; eşim, Bursa'da Yeşilova mahallesinde oto boya tamirhanesinde gördüğünü ve Ceylin'in tartaklandığını söyledi.

YAYINA BAĞLANDI

Ceylin'i kaçıran annesi Esra Hanım görgü tanıklarının iddiası üzerine canlı yayına bağlandı.''Ceylin de ben de çok iyiyiz. Ceylin benim yanımda çok mutlu'' dedi. Bunun üzerine ünlü sunucu İnci Ertuğrul Ceylin'in sesini duymak istedi ve bu sayede 24 gün sonra baba Recep bey ilk kez kızının sesini duydu. Aile gözyaşları içerisinde kaldı.

VELAYET DAVASI

Perşembe günü canlı yayına bağlanan Ceylin'in babası Recep Bey çok önemli bir açıklamada bulundu. Ceylin'in annesi tarafından kaçırılmasının ardından velayet davası açan Recep Bey canlı yayında velayeti anne Esra Hanımdan aldığını,bu durumun tüm emniyet birimlerine bildirildiğini ve eski eşinin çocuğu getirmediği her gün suç işlediğini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaybolan Çiçekler Sır Perdelerini Aralıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement